Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno, konacno da se onaj prostor iskoristi i napravi nesto moderno !!!
Mene zanima zasto se park betanija ne prosiri sve do hotonja, ima 2 kilometra fore sve do granice opcine, i naravno uredi jos i za djecu, i za porodice, sportiste, skolu u prirodi itd. Ogroman prostor a lose iskorišteno
Moderno jeste, a da je kampus nije. Nema stolova za rad i sl sadrzaja...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveca rak rana naseg drustva je sda stranka. Sve ih pohapsit, svakog ko je clan te stranke jer svi su bar jednom u zivotu ukrali. Sve su nam unistili, drze nas u šaci godinama. Treba proteste napravit pred njihovom strankom a ne pred parlamentom. Zamest im trag. Ovi ljudi koji su sad na vlasti su vise uradili u Sarajevu nego korumpirana gamad za 30 godina
Nije šala dobiti nove autobuse od Japana i srozati preduzeće na 300 miliona duga. Pa SDOOO bi uvela i Japan u bankrot za godinu dana kakvi su.
Šta je sa ciglama od zgrada? Neko je dobro hairovao. Procjenjuje se da ih je bilo 5-6 miliona komada. Kažu da se sada prodaju po pola marke po komadu negdje u Blažuju, Tarčinu. To je kao da prodajete rudu zlata kao običnu zemlju. Smrdi na teški kriminal. Gdje je Erduan Kafedžić da to uprati?
Zar stvarno mislite da ce ovo ovako da izgleda
GREBO VAS KAMPUS, ZASADITE SUMU TU, NAPRAVITE JEZERO, VODOPADE ITD.
GREBO VAS KAMPUS, ZASADITE SUMU TU, NAPRAVITE JEZERO, VODOPADE ITD.
Ne vjerujem dok ne vidim.
Nzm ko će studirat na tim fakultetima koji nikakve vrijednosti na tržištu rada BiH nemaju pored privatnih fakulteta kao na Rakovici, nacionalnog balans i štela putem vladajući nacionalni stranku! Pametna omladina će studirati daleko od takvih fakulteta u BiH, nažalost!
Boze sacuvaj... Bolje pravite biblioteke da se ne uci po kafanama... Zali boze gdje odose milioni...
sad jedno 50 tendera i razlicitih pm, pa za radove od 50000 trazite 2000000. ide cirkus, pa aBd ae zavrsi do 2055. 😂
Napravite institute da se razvijaju inkubatori i eko sistemi, da omladina radi.
Tibri krenula voda na usta
Prvo izgradite Univerzitetsku biblioteku. Gradite je ima 15 godina a imate novac. Onda se pozabavite hortikulturom. Znači bukvalno će raskrčiti prostor, uzorati ga posaditi biljke i stabla i oni to zovu kampusom. Kamus su studentski dom, laboratorije, biblioteka, zgrade fakulteta itd. Prava predizborna priča ali eto ipak naprednije od još jednog rendera.
Nije bitan izgled, kad ce vecina koja zvrsi raspaliti odavde, sto im i ja savjetujem.
ja u komentaru pohvalih ovu vladu da je najbolja poslijeratna vlada, komentar ekspresno obrisan... aferim klixe!
vratiše... :) aferim!
ahaaaaa, hoce, hoce. i u ponedeljak ce pravna drzava
Ljepsi i isplatniji onaj u Travniku :P