Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad otkopavaju oni što nisu bili tu. I na kraju će takvi završiti u knjigama istorije.
Sto se SDA zadala oko kampanje 'Bošnju sludi od ratnih trauma nek poludi' i doživotno u jadu i strahu glasa za nasKe!!! Ubiste, heb vas rat kojeg niko nije dobio!
Svaka čast još da aerodrom da dozvolu pa da se obnovi kompletnih 800 metara tunela.Što se tiče same izgradnje poginuo je vojnik velike hrabrosti i velikog srca Medžid Arifović.Ko god nije otišao da posjeti tunel treba to da učini i da vidi šta su ljudi napravili sa kolicima krampama i lopatama za 4 mjeseca.
ima on i drugi naziv, tunel šverca, trebalo bi i to malo istražiti i napisati koji red. eto direktor je mald, sposoban, doktor nauka, pa nek malo šta i o tome kaže.
Ovo je preuslovno za ono kako je tunel izgledao: voda na mnogim dijelovima se gazila, samo po neka sijalica, mračan i vlažan, loše osiguran pulcevima i daskama... ali eto moze se dojam steci o tome koliko je bilo teško s tovarima na leđima i u rukama od preko 70kg neuhranjenim sarajlijama bilo prolaziti
Dobro za turiste, al da nama ne zatreba jos.
Tunel šverca.
Jel ovih 100 metara dodatni Gate za aerodrom?
Čovjek čija je kuca dio tunela, je od sramote htio da zatrpa tunel. Ali je drzava to otkupila i dan danas sluzi kao ukras strancima, iako sarajevo ima mnogo da ponudi..
U tunelu u sred mraka sija liljan nema petokraka🎵🎶🎵🎶🎶
Niste ni to ustanju obnoviti u potpunosti, cuj 100m!
Sutra nek I Forto govor odrzi red je da nam objasni kako je bilo pobjeci i ostaviti drugove i sugradjane u opkoljenom gradu.Nek povede i ostale pobjegulje takvi najvise vole da govore.
Revitalizirati tunel u punoj duzini bi bio pun pogodak, ukoliko ne steti sigurnosti aerodromske piste naravno.
uložite u pravi rudnik
Jel to za Fadila da se ima gdje sklonit