Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ovu zemlju majkemi. Ljudi se vesele jer su im izbetonirali 7 kvadrata i rekli tu vam je sad stanica. Malo nam za srecu treba :)
vise naroda nego kad je Musk ispaljivo raketu u orbitu nekad mislim, nismo mi krivi sto smo tako glupi. nas je ucilo na ovakve standarde i ubijalo u mozak do te mjere da se mi boga bojimo ako trazimo i od sebe i od drugih vise. nema nama napretka dok sve sto je rodjeno ispod 1970. ne izumire. nisam zlonamjeran ali je tako
Najbolji su ovi komentatori, ne znaju se ni oko usta obrisati, a vijesti vrijednim nalaze ispaljivanje rakete ili mozda otvaranje novog Cern centra. Super vijest, prelijepe slike!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Talgo voz a makadam do stanice.
Kako god, vijest je pozitivna. Idemo dalje.
Nije li udario nijedan kombi do Jablanice😂
super od prije brzih vozova pravite lokale. sad ce biti kokoski po talgu
znaci sitne Titove puteve i to predstavljaju kao svoj uspjeh.
Vozni red je do 10.10.2018. A poslije? Do novih izbora.
Dobro da se nije sudario :P
Vidi SDA-ovaca jbm li ti Alija rod i porod sta rade i kakvu sprdnju prosipaju...otvaraju ofarban beton i tv ekipe lokalnih nazovi televizija to aminuju i prave vijest od seljakluka! Jos malo pa ce nam zalaziti u basce i izvjestavati kako cvjetaju krastavci, paprike i paradajz, a sve to zahvaljujuci nasim nacelnicima opstina, uglednoj ulemi, efendijama i uz Allahovu pomoc!
Je li bio efendija na otvorenju sa standardnim selamom za bracu i sestre?
Šta reći .... 21. vijek... Ovo nije za veselje ovo je pretužno.
Jeste mi napredovali!!!! Ja pre milion godina picio tuda vozom Mostar-Sarajevo.....
Lijepa vijest u moru sivila
Veliki korak za Bosnu, Mali korak za covječanstvo
hahahaha, ovo ko zicara, otvaraju nesto sto je davno bilo napravljeno :D joj cirkusa u bosni
Pa skuplje do Jablanice nego do Capljine...sve nam je naopako