Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Hadžića sam i imam potrebu da komentarišem bez ikakvog stranačkog naklananja ili slično. Načelnik opštine Hadžići, Hamdo Ejubović, je uradio toliko pozitivnih stvari u Hadžićima i okolo njih, da su Hadžići sad i prije rata, a pogotovo poslije rata, neprepoznatljivi. Urađeno je toliko na obnovi puteva, njihovog osvijetljena, vodosnadbjevanja, otvaranja industrijske zone gdje je zaposlen dosta ljudi, nedavno je renovirana crkva iz sredstava opštine,autobuske stanice su sve renovirane i natkrivene( to što je to već razvaljeno je do nas stanovnika), prije nekoliko godina otvoren je park u saradnji sa opštinom Meram,vjerovatno jedan od najljepših parkova U BiH, manifestacija Hadžićko ljeto, koja je postala tradicionalna i u čijem sklopu je festival Rock muzike New Wave, itd... U biti jedan miran fin gradić sa ugodnim uslovima za život. Ova škola se gradila 7-8 godina, zbog različitih problema i nedostatka novca, ali vjerujte vrijedilo je čekati i dobiti jednu ovakvu ustanovu iz koje se nadam da će izaći dobri ljudi. pozdrav
lijepo je vidjeti da ima optimista u svom mjestu boravišta! neka lijepih vijesti i događaja, odmah je dan ljepši. ugodan ostatak dan Shoke! 👍
Evo, i ja sam iz Hadžića i meni nije jasno uopće da li mi živimo na istoj općini. Prvo spominješ neku obnovu puteva ne znam da li si imao priliku nekada da odeš u Kasatiće npr. pa da vidiš stanje ceste, u Budmoliće? Kroz Pazarić? Gradac ? Prošle godine dignuta kocka koja vodi ka Remontnom zavodu i prodali su je po paprenoj cijeni, da bi stavili 3 cm asfalta, treba 7 cm, tu istu cestu ove godine ponovno popravljaju. Pričaš o nekoj industrijskoj zoni, a 6000 ljudi je u Hadžićima na birou. Što ne spomeneš Arape koje je dragi načelnik nam, doveo na Osenik i uzeo pare od njih za vodovod? Što ne spomeneš kako se iz općinskog budžeta kupilo načelniku novo vozilo? Vama je park bitan i neka vaša roze vizija da biste glasali za SDA. Još nešto kad je riječ o stajalištima za autobuse, trebali bismo prvo vidjeti voze li ti autobusi redovno recimo za Drozgometvu? Pa za Hrasnicu ode 10 dok jedna 33 krene. Sve u svemu, dobar je naš načelnik imamo park , tu ćemo prosit kad nam prigusti dok nas milicija ne izbatina. Hahah i imamo džamije da se molimo bogu kad nam hljeba nestane.
svaka cast sto radite svoj posao !
Nova SDA škola u Hadžićima hehe
Hoceli iko da mi kaze dali je istina da se cerka od Bakira Izmetbegovica kara sa srbinom....unaprijed zahvalan ...
odlicna vijest ali tajming i vise nego sumnjiv :) dobra predizborna nema sta... u svakom slucaju pohvalno da se otvori jedna skola....malo mi je naziv skole cudan ali eto moze proci!!!
pomnoži koliko je učenika puta nekoliko članova porodice i bliže rodbine, nakupi se puno glasača. isplati se investicija.
pametna investiticija, a istovremeno crpi 1000 konvertibilna maraka od djece svaki mjesec ;_;... Djeca hoće selit´u neku razvijenu državu za koju ne znam kao vi ;_;.
Svaka cast