Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MasaAllah, hos geldiniz braco turci!!
Svaka cast,drago mi je sto su se mevlevije vratili u Bosnu,sufizam je zasluzan sto se islam rasirio po Bosni prije 500 godina
EVO I JA OD SRCA ČESTITAM SVIMA VAMA PONOSNIM POTURICAMA !
DRAGO MI JE ZBOG VJERNIKA DA JE TEKIJA OTVORENA . APELUJEM NA NACELNIKA STAROG GRADA ZA KOJEG JE VECINA VRATNICANA GLASALA DA UKLONI PSE LUTALICE OD VISEGRADSKE KAPIJE DO KOVACA . NEMOGUCE JE BEZ STRAHA PROCI KROZ TOLIKE COPORE I KAKO CE VJERNICE I VJERNICI POSJECIVATI TEKIJU OD TOLIKE NAJEZDE PASA. DRAGI NACELNICE VRATNICANI SU OGORCENI ZBOG OVAKVE SITUACIJE , A ISKRENO SE NADAMO DA CETE JE U STO SKORIJE VRIJEME RJESITI.DOSTA PASA SE PUSTA IZ FALETICA IZ PRIHVATNOG CENTRA . TO BISTE MORALI STO PRIJE RJESITI. SRDACAN POZDRAV.
zivim blizu te tekije, nadam se da nece biti bucni ubuduce jer su danas bili grozni...i blokirali ulicu Jekovac..boli me briga za tekijuuu
Manje Turske, Srbije i Hrvatske - vise Bosne i Hercegovine. Molim lijepo
@Moderatoru.......! Smjer :Elektro Medresa ...(palim kandilje na Dzamiji)...!
Moram odgovoriti ovim sto nas nazivaju poturicama,gospodo pogledajte se u ogledalo puno toga mozete vidjeti,mi Bosanski Muslimani 6starosjedioci na ovim prostorima,nasi preci su primili Islam najbolju religiju,a vi ste potomci tih Turaka koji su vas harčili 500 godina,ozbiljno okrenite se oko sebe i pogledajte Srbin sa brčićima je orginal Turčin,pa vi vise zudite za Turskom muzikom od nas,upotrebljavate vise turcizama u rijecniku od nas,na stranici turske serije mozete vidjeti da veci broj Srba prati seriju Sultan sulejman od Muslimana,vi ih trazite zato sto su vas oni pravili to su vase tate.
Iskrene cestitke. Bosanska tradicija je tako svijetla, topla i privlacna.
neka tekije bit ce i posla dat ce bog ko vjeruje. Vidjeli smo za prvi maj kako se živi dok drugi protestuju mi ražnjeve okrečemo boli nas K.r.c , najvaznije je da mi imamo dug jezik ko lopatu i usta kao džubreluk.
SDP=SNSD obadvije partije su Socijaldemokratske i obadvije rade na ponižavanju ,razjedinjavanju i uništenju Bošnjaka! Nije mi jasno kako jedan dio Bošnjaka nakon svega vjeruje nekoj socijaldemokratiji, jedinstvu itd! Vidjeli i doživjeli smo 92 god, dok je raja u Sarajevu mahala zastavom SR BiH, SAVEZA KOMUNISTA i dizala Titove slike u isto vrijeme četnici i srpska JNA pod SRPSKOM ZASTAVOM su činili zvjerstva po Bijeljini,Zvorniku i kopali rovove oko Sarajeva! SDP/SNSD partije sestre!!
Turci dajte fabrika
pa nisu ti oni vlast da ti daju fabrike
Za ove SDP-ce i vlašine što komentiraju sa strane ako vam smetaju braća Turci pa tražite pomoć preko Drine od majke Srbije, rado će vam ona pomoći a i znamo kako!Nekad ste zajedno vladali a izgleda to hoćete opet! Ovi neki zaostali Bošnjaci da ih tako nazovem prodane duše što neumorno napadaju rahmetli predsjednika Izetbegovića i Bakira samo da kažem dovljno je SDP/SDS/SNSD/ HDZ na vlasti PRVO ŠTO BI URADILI UHPSILI BI BAKIRA DA IM SLUŽI KAO TROFEJ, DA SE MOGU HVALITI :" evo Narode sve su opljačkali"! Pa uhapsite ga već jednom pa da vidimo jeli kriv?Za ovo stanje je kriv sistem odnosno samo uredjenje Države,odnosno rep.šumska koja blokira svaki pokušaj da se krene ka Europi nadajući se može otcijepiti! A da vas pitam šta je to slavni Zlatko Lagumdzija uradio za BIH u ratu nakon i sada,NIŠTA JEDINO ŠTO SE NENORMALNO OBOGATIO prodavajući ovim glupim i zaostalim Bošnjacima maglu ,ništa konkretno! Što ne ode malo u Banjaluku pa tamo propagira "bratsvo i jedinstvo",!NISAM ČLAN SDA ali
... NISAM ČLAN SDA ali mi svi redovno glasamo za njiha od kad nam amidžinica dobila kravu '99. i babo moj dobio motokultivator 2005.
odyebite turski okupatori! Unistili ste nam kraljevstvo i unazadili za 500 godina i nikada se necemo oporaviti od vaseg prisustva, bagro smrdljiva! Mrsshhh u Aziju! A ovi na celu sa Bakirom sto im se u shupak uvlace, to rade samo zbog islama. Isto kao sto Srbi i Hrvati isto rade Rusima tj Nijemcima...jebala vas religija i ko vam je dade, stoko sitnog zuba!
cuj okupatori koji si ti kloc
Da li će poštovani ministar posjetiti i Spomen park VRACA u Sarajevu na dan pobjede nad fašizmom.
nismo mi komunisti.
NEZNAM STA DA KAZEM, ALI MISLIM DA POJEDINCIMA NIJE OVDJE MJESTO, VEC IM JE U ZENICI I TO NA JAKO DUGO VRIJEME
Sad kad ta tekija pocne da proizvodi tekniku... IH! Japan nas nece stic. I to sve tradicionalna, predkolumbijska teknika. Starija od duvana i kuruza, a bogami i kafe.
Hvala Allahu imamo sad mevlevijsku tekiju,dusmani neka crknu