Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaža da bosanski gradovi nisu lijepi, pa pogledajte Banja Luku, taj bosanski šmek, bosanski šarm se osjeti u zraku. Sellam
kaže'
Stidi se, znaš i sam da je tvoj praprapradjed išao na džumu svaki petak. Sellam
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sve je ovo fino ,jos samo da su puni dzepovi i novcanici obicnoj raji,bi valjalo
lol, ovi vlasi potrčali proslaviti božić prije nego katolici. HALO, vaš božić je tek iduće godine, 07.01. 2014-te, a nova godina vam je tek 14.01.2014-te.
E evo mi se svidja, treba pogurati i ostale gradove, nije BiH samo Sarajevo.
...praznično i veselo, good job...
Lijepa moja Banjaluka..
Za dislajkere...Banjaluka grade moj..
Kiss za Banja Luku
Nije loša ideja i uopšte ne izgleda loše, provjerio sam na licu mjesta. :D Samo mi je malo ovaj naziv kritičan... Zimzograd... nekako više podsjeća na zimzeleno drveće, nego na zimu.
...meni ova "vesela kuća" :)
TRg krajine u Banja Luci ahahahhaaha youtube.com/watch?v=opkd5Xp83hs
Volim ovu novogodisnju atmosferu.Jupiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
moj te lupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lijepo je sto suobvo napravili Banjalucanima, ali ne mogua da se ne smijem politicarima koji subili na otvorenju. Zamisli da je kod nas Fehim Skaljic bio na otvorenju Holidej marketa ahahahahah lol. Koji cirkus...
Vala se sere na sve i svašta...daj nek se narod malo veseli bilo gdje. I tamo se gladuje, kao i ovamo... Samo manje od 10% i tamo i ovamo živi solidno...pa makar neka narod malo prošeta ovim šarenilom, kad već nema za skijaške centre, putovanja i sl...
Bosnjaci ne slave novu godinu, Nova godna je katulicka slava za retarde
To monkey, reci him :-)))
losa kopija holiday marketa :(
nije sve krenulo iz Sarajeva ali je u Sarajevu sve najljepse
Hvala Bogu :)
Znate li šta mali Srbin kaže kad gleda u nebo? Kaže: "Vidi stvarno, koliki god krst da napravimo, mjesec i zvijezda će uvijek biti iznad njega".
Hahaha, svaka čast Zvornik, ti kad odeš u zoološki, slonovi ti bacaju kikiriki :-)))
acti, eto i ja se pitam. al´ mora se uvijek naci neki babun da pocne s provokacijom, pun mi ih ….. nema clanka da ga ne zapishaju !!!