|

Otvoren Zimzograd na Trgu Krajine u Banjoj Luci

Otvoren Zimzograd na Trgu Krajine u Banjoj Luci
0
S
SRNA
14.12.2013. u 21:01
115
komentara
0

dijeljenja
Otvoren Zimzograd na Trgu Krajine u Banjoj Luci Foto: SRNA
Gradonačelnik Banje Luke Slobodan Gavranović i izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije "M:tel" Đorđe Mišić večeras su na Trgu Krajine u Banjaluci svečano otvorili Zimzograd.
Nakon otvaranja uslijedio je obilazak svih izlagača koji nisu mogli sakriti oduševljenje zbog početka najljepšeg prazničnog mjeseca u Banjoj Luci.

"Banja Luka je dobila svjetski događaj i još jednom smo pokazali da smo uvijek korak ispred drugih, ali i da pratimo svjetske trendove," istakao je Gavranović.

Prisutnima u "Veseloj kući" obratio se i direktor Turističke organizacije Banja Luka Ostoja Barašin, ističući da je izuzetno zadovoljan što je projekat uspješno realizovan.

Foto: SRNA Foto: SRNA


"Ovo će svakako pojačati naše turističke potencijale. Naša želja je da ovo postane događaj po kojem će Banja Luka biti prepoznatljiva. Sigurno ćemo uspjeti", rekao je Barašin.

Zimzograd su organizovale marketinške agencije "Demofest" i "Mint", uz podršku grada i Turističke organizacije Banja Luka, a uz finansijsku podršku brojnih sponzora, posebno kompanije "M:tel".

Foto: SRNA Foto: SRNA


Zimzograd će biti otvoren svaki dan od 10.00 do 20.00 sati, a "Vesela kuća" radit će do 2.00 sata.

Svečanom otvaranju Zimzograda prisustvovale su brojne istaknute ličnosti grada, a svojim prisustvom događaj su uveličali i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić i ministar porodice, omladine i sporta RS-a Nada Tešanović.
Prijavi grešku


Komentari (115)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...