Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, svaki projekt za dobrobit građana je za pohvalu. Cijene korektne, nadam se da ce bazen biti i funkcionalan. Bravo.
Efendicevi botovi rade punom parom.
Svaka cast, jedino sto ce biti narod poredan ko sardine od guzve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zabraniti mrziteljima iz lukavice ulaz
Koji lopovluk...Cuj 10 maraka karta...Znaci, cetveroclana porodica mora platiti najmanje 32 marke za jedan dan, a gdje hrana, pice, prevoz...Znaci bez petobanke ne idi...Kako vas nije stid? Efendic uzima od naroda i onda im to papreno naplacuje...kao da ovo nije opstinska narodna firma vec nekog privatnika...kao da nije narod dao zemlju i pare da se ovo izgradi.
@TikeToke De matere ti umukni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opcija poslije posla radnim danom, žena, dijete i ja 15 maraka, ljepota. A vi što kažete da je skupo ima opcija RVI bazen na Ilidži pa se kiselite za petaka čitav dan.
...ima li hlada? Ili da odmah ocekujem i suncanicu?
Politicari su nas naucili da nevjerujemo ni u sta. Kako vjerovati kad se svi ugrade u nesto. Odatle i sve reakcije. Nije narod kriv. Kad se glasa, glasa se za onog ko je manje klepio. Do daljneg.....
Sve je narod kriv, pa nisu ni političari došli s Marsa
Da li će građani Sarajeva ikada shvatiti da načelnici općina raspolažu sa njihovim parama koje oni čereče kako im volja. Semir Edendić je na načelničkoj funkciji inkasirao samo kroz platu preko 5 miliona maraka. Tek kroz talove ….
Ovaj Efendić je Tito za onog degenerika Tanovića...
samo me zanima zasto i po kojem osnovu lokom drzi sve sto opstina napravi???
Temperatura vode???
Pa ovisi o dnevnoj temperaturi. Jesi li negdje čuo da se u otvorenim bazenima grije voda usred ljeta.
Ja ću na ovo noćno. Da mi se ne vidi celulit i salčići.
Pametno, nemozes ni izgoriti.
moze mu se prigovoriti svasta, osim da je neradnik... projekat po projekat, korak po korak. Bravo Efendicu i ugledaj se Tanovicu
Al kad vidim komentare sokiram se. Pa stvarno je narod stoka. Napravi mu nesto - ne valja, ne napravi - ne valja. I onda se pitate sto nece neki nacelnici nista da rade. Pa sto bi kad se vama bolesnicima ne moze ugoditi
Sarajevo ima 500.000 stanovnika a vjerovatno i više. Kakvo je ovo prkno? Boze sacuvaj…ovdje se covjek nece moci ni okupati.
sarwjevo im jedva 250.000.. 500000 imw sa metvima na izborima
Ako nemate 10km za kartu imate precih problema u zivotu od kupanja, uostalom zamislite kakve bih se glave skupljale da je besplatno, ja bi stavio 20-30km ulaz, i imas gospodu Dole koja nece praviti probleme, u to uracunas pice, neku hranu i gotova prica.
Sta radis to Hatiću? Eo’ malo relaks
Imate li vi i grama mozga pojedini 🤦‍♂️
sad kad stoka i papci nagrnu
Terme bolje
10000000000x