Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se uopšte nije posvetila pažnja regionalnoj i globalnoj promociji. Pričao sa prijateljicom iz Srbije, nije znala da ima taj događaj.
pa ni mi nismo znali kad se odrzavalo proslo prvenstvo ni gdje je bilo...ovo je obicno druzenje neke omladine i nista vise od toga...to sto je sarajevskim bjednicima stalo da sve prikazu kao mega giga svjetsko...to je vec problem za psihijatre....
Mislim da ti ne bi bio problem za pshijatre. Tvoja dijagnoza je njima već dobro poznata!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šic šic dušmani :-)
Od Topole, od Topole, pa do Ravne Gore, od Topole, od Topole, pa do Ravne Gore, sve su straže, sve su straže, đenerala Draže, sve su straže, sve su straže, đenerala Draže. Pozdrav sa Pala
Ovaj događaj će ostati upamćen jedino po zvižducima upućenim Dodiku na otvaranju
Zato što su naši IDIOTI političari od toga napravili predizborni skup. Samo kod nas se na sportskoj manefestaciji pojavljuju političari i snimaju konstantno u krupnom planu kao da su deset medalja osvojili na zadnjih deset olimpijada, da ne govorimo o držanju govora. BRUKA I SRAMOTA !!!
Objavit ce kad se civilizujemo, tj. kad izadjemo iz plemena i prestanemo brojat jedni drugima krvna zrnca. Do tada mi smo samo neka plemena za njih sa liskama na guici :D
Napravili bi daleko veću stvar da su postavili bilijarske stolove i organizovali recimo evropsko prvestvo u bilijaru. Bilo bi na Eurosportu. Ali na tome se nemože ukrasti kao na EYOF-u.
bilo je lijepo samo radi samog čina paljenja Olimpijskog plamena.Samo ako je istina da je Skaka izdvojio milion maraka za samu ceremoniju onda je to previše.Ono ni u snu nije moglo da košta milion.
Jah, region i guzica..jesu mi rvatca i lezbejska srbija neki regionalni centri
Pa kad pljujete po svima svakodnevno, nije ni čudo sto nikova više ne interesujete. Nisu vam dobri Srbi, nisu vam dobri Hrvati...samo Boookir Boookir...eto gledao vas je Bookir i gospodza mu...Ko vas hebe, za bolje niste...
a kao BiH javnost zna gdje je ovaj EYOF bio prethodnih 13 puta.
ZASTO BI ONI PISALI O TOME KAD I VI RADITE ISTO?? NE PRENOSITE POZITIVNE VIJESTI, POZITIVNE PROMJENE, NEGO SAMO ONE HUSKACKE VIJESTI ZA DIZANJE NACIONALNIH TENZIJA. FUJ!!!!!!!! IMATE JEDNU VIJEST O TOME KAKO U SRBIJI SE ODVIJAJU PROTESTI PROTIV VUCICA, GDJE MLADI LJUDI, PAMETNI I LIBERALNI ZELE PROMJENE, ALI NE!! VI PRENESETE NEKU VIJEST KOJA CE DA IZAZOVE MRZNJU PREMA DRUGOME A NE EMPATIJU!!!
Jedan potpuno nebitan događaj u regionalnim i svjetskim okvirima.
Niti jedno takmičenja nije bezznacajno, samo što nema takvu važnost kao olimpijske igre ili svjetsko prvenstvo. Recimo, ja ne znam ni kada je azijsko prvenstvo u rukometu, odbojci ili košarci.
Budimo realni, ovo je jedan lijep i hvale vrijedan događaj, ali izuzev za učesnike, nebitan. Kad bi se provela anketa gdje je ova manifestacija bila prošli put, niko ne bi znao, pa ni sportski novinari. Ko su šampioni? Koga briga. Prema tome, opustite se, ako ko izvjesti, dobro i jest, ako ne izvjesti, koga briga.
Mene ne cudi sto nije tema u regiji ili EU, a to je samo odraz lose odradjene prom. tzv. PR-a, ili ti organizatora koji se kao teletabisi slikaju samo i supljiraju .. umjesto da su ulagali u to da bude prepoznato .. Sa druge strane, nasa regija i mi svi smo ozbiljno bolesni jer nas bomarddiraju crnom kronikom i Negativom da se ne vide lijepa i ozbiljna desavanja . Europljanina moras zainteresirati da dodje kao turista, a ne ide to preko noci
Logično, kad je ovo nebitan događaj, da je bitan nikad ga mi ne bismo ni dobili. Porediti ovo s Olimpijadom '84. je samo u našim intelektualno unazadovanim glavama, a svijet ne zna da ovo takmičenje i postoji. Al slelo moje ljepše od Pariza...
Pa to što je BiH sama sebi važna ali ne i drugima je realnost koja ne treba čuditi, pa pola građana je prvi put čulo za ovo natjecanje a druga je stvar što su mediji napumpali ovo kao da je 84.
Zanimljivo je da su neki od od svjetskih medija poput New York Timesa u proteklim danima prenosili najavu ovog dogadzaja.