Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed SDP!!!
Bolje otvorite koju fabriku!
I kako na ovoj slici, izgleda da je Zlatko vec ugrabio jednu viziju za buducnost. Samo mu je fotka u stilu pocetka proslog stoljeca i Oktobarske Revolucije, jedini koji se danas pale na tako sto su oni iz Sjeverne nam Narodne Republike Koreje.
Znaci : Svi za jednog (Zlatka) i jedan (opet Zlatko) za sve.
kako sam sebi nije smijesan pa da ne znam kakav recept imate sa tobom na celu SDP-u nema pobjede na izborima
SDP je postao drustvo jednog lica (citaj - Lagumdzije). A BiH 2020. godine.... pa ocekujem da ce Salko Zlatko Lagumdzija (Predsjednikov sin) biti na celu stranke.
potpuno se slazem sa hogarom... volim SDP, i glaso sam za njih na svim izborima do sad... al bojim se da sa zlajom na celu nema pomaka u ovoj stranci... niko mu ne vjeruje ni dva posto, pored svih njegovih dobrih namjera... dase postavi Zeljko Komsic kao predsjednik ove stranke, SDP bi bila daleko najjaca stranka u BiH.... bez ikakve sumnje... i zato ne razumijem zasto zlaja nece da predje taj svoj ego, i uradi ono sto je vidno najbolje za stranku?!!!?!!!!
baš mi je žao SDP sa ovim vječitim na čelu će propasti sigurno, možda jedino da ih B.H izvuče pa onda naslijedi vječitog,
podoji ga
...će biti idilična godina. Zlaja će biti predsjednik vladajuće stranke. Ostale će biti zabranjene. Divićemo mu se za doručak, ručak i večeru. U tome će nas orkestrirati ministar za informiranje Bakir Hadži. Mujo Selimović će biti predsjednik vlade. neistomišljenicima će biti oduzeta privatna imovina, a neposlušnici poslati na golo brdo. Jedva čakam tu 2020 sa Zlajom na čelu.... A bio bi i red da se tad Zlaja vrati u stan u koji je nasilno uselio u ratu.... Baš bi bio red....
naprijed zlaja....nasa vizija je da te sin naslijedi 2020-te.....bravo :D
Naprijed Zlatko, ti si naša jedina nada. Ne damo te nikome.
Zlatko s tobom na čelu SDP će još više propadati. Vječiti presjednik