Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROPALA DRZAVA
nadjite mi samo jednog iz bosne (neovisno o nacionalnosti) a da je kriv ili sudjen ili da je odgovarao i snosio odgovornost za kriminal, korupciju i ekoloske katastrofe...al da nije posten. nemojte mi posten svijet nabrajat koji je naj.ebo ni kriv ni duzan.
GDJE SU KOMENTARI OD HARRY CAL. SCEPE I OSTALIH UDBASKO KOMUNISTICKI ISPRANIH MOZGOVA STO BRANE NACELNIKA DELICA
IMAJU ONI U LUKAVCU NACELNIKA DELICA EKOLOGA KOJI IM POSTAVI PAR LED SIJALICA I TO JE EKOLOGIJA HAHAHAHAHA JOJJJJJJJJJ STO I KOMUNJARA ZAC.RA KO NIKADA NIKO PRVO BIJELO MORE PUCE , PA PROSLE SEDMICE KUKO IM ISPUSTI JALOVINU U RIJEKU TURIJU , SAD KOKSARA ----- STA JE SLJEDECE A EKOLOG VOZI DZIPA OD 100 000 E NEKA VAM JE PAPCIMA ZAC.RO
sDfglkidfhijDGVXDGBlccvfnhclmycffbcvblmkcxvgnjclkmfychclmyfdfhgnkydrrhclmcx...
Jadna ova rijeka Spreča, šta od nje rade balijje. Ima boga, vratit ce im to sve i to s kamatom. Tačno narod samo za pričanje viceva i ni za šta više.
ova Spreča će biti ko one kineske rijeke, kanalizacija, RIP
po izgledu na snimku se vidi da je nešto loše, ne trebaju analize uopšte, e moj narode.
ribi je svejedno. ha ubio je gikil, ha bijlo more, ha lik sa udicom. ona je donja kako god ga okrenes.
Voda nije radioaktivna, voda je malo radioaktivna
hebemise pushim ga na dnevnoj bazi i sad kao da mi smeta hihih
Monstruozan potez!
Kakve veze ima GIKIL sa Katranom vi ljudi pisete gluposti !
Tursija , kako da nema. Prilikom koksovanja se, izmedju ostalog, izdvaja sirovi katran.
@nakobolica Pises gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)