Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spomen-obiljezje samo je spomen na sramotu drzave da nije pronasla ubice
Ubice treba traziti i u policiji, isto kao i automafiju
@hames drzava ih ubila, drzava im dize spomenike
Koje licemjerstvo. MUP odaje pocast ubijenim policajcima a nisu nista uradili na otkrivanju ubica. Vjerovatno i nece. Njihov domet je to sto su podigli spomen obiljezje i proglasili ubijene policajce herojima, mada su Adis i Davor prije zrtve zlocina nego heroji. Istog onog zlocina kojem je izlozena i ogromna vecina gradjana Sarajeva i cijele BiH samo je taj zlocin njima uzeo zivote a svima ostalim cast, hrabrost i razum.
@Dubravko Jer da je u narodu ostalo makar malo hrabrosti, razuma i casti ne bi ni zlocinci mogli raditi to sto rade evo vec pa skoro 20 godina.
Umjesto otkrivanja spomen-obiljezja, trebali ste otkriti ubice!
najmanje polovina prisutnih i organizatora tog cirkusa su doprinjeli tom događaju koji se neće otkriti
Ono što što se ne otkriva na vrijeme, je SUMNJIVO !!! AUTOMAFIJA ima pipke i u državnim službamaa !!!
ovako nesto u srb je nezamislivo.nepisano pravilo policajce ne ubijas jer si najebao.desavalo se i desava da poginu policajci na duznosti,jureci kriminalce itd ali ovo lici na atentat.nemoguce da kradljivci kola nose kalas,ne ostave ni trag dnk a ako su obijali kola verovatno ih je bilo dvojica,toliko radnji itd i jos pucanje i ubijanje 2 policajca i nista.ovo meni lici na atentat.mozda su se zamerili nekom ili trazili veci % a mozda su bili i posteni pa nekom kvarili posao i smaknuti
da nema policije RS pohapsili bi pola istocnog sarajeva i nekom srbinu napakovali delo da bi umirili javnost.ocigledno jer to bi se saznalo,proculo itd da srbi nisu ubice i da motiv ubistva ko zna sta je.malo cudno da kradljivci kola nose kalasnjikov.ko zna zasta su ova dvojica ubijena.znam samo da je ovo opomena srbima jer setite se braco hajke od pre godinu dana kad su srbe unapred optuzili.o kom na drustvenim mrezama bolje ne bih.zato su RS i policija RS vecne dok se ne utope u srb
Ubice nikad neće otkriti, niti uhapsiti, jer bi tada pola, ako ne i više visokih policijskih službenika i šefova završilo u zatvoru zbog saradnje sa auto mafijom.
Prvi ili drugi dan poslije pogibije policajaca u medijima je izneseno da su radio vezom obavješteni da se nešto dešava na toj lokaciji i da se hitno upute na mjesto.. Ako je to zaista bilo tako onda su i druge patrole mogle biti u toku šta se dešava i poslije par sec. su mogli reagovati zatvaranjem i blokiranjem saobračajnica...Očito je bilo niz propusta koji su gurnuti pod ''tepih'' na sramotu i na žalost.
Kakva sramota,kakav spomenik,,Boze sacuvaj,kako zamajavate narod
Tuga golema na sve strane, evo ne uspjevate uhvatiti ubice ima godina vjerovatno hocete ako Bog da , ali sta je recimo za kiosk od 250 000KM koji stoji na pola carsije i danu i nocu ? zasto to ne mozete rijesiti ili se oglasiti da je to to , da je to ta cijena i da ne drami vise niko.
Sed policije bez kape ko da je posao na koezo Policija razlicito odjevena Nemate pravila sluzbe pravila taktike Nista nemate Pogledaj te policiju u Srpskoj Sve po PSu
ma znaju oni ko stoji iza toga...samo sto su mafijasi poslali jednu dobru smrtnu poruku da utjera strah muriji..
Lijepo je da se sjetimo nevino stradalih policajaca, ali je sramot to sto se budžetskim novcem utrkujete ko će veći buket cvijeća ili vijenac donijeti i bolju fotku radi političke promocije napraviti. Za momke koji su poginuli dovoljno je proučiti dovi i pomoliti se, a pomoć treba pružiti njihovoj djeci i porodicama, naravno bez političke propagande i promocije
Neka je vjecni smiraj (rahmet) momcima koji su casno radili svoj posao po kojem vecina pljuje od rata na ovamo, pod razlicitim izgovorima.
Došli, uslikali se, izasli na portalima, a ubice našli nisu
MISLIM DA TU MOMCI I DJEVOJKE KOJI RADE CASNI POSO NISU KRIVI!!! TU IMAS SVAKOJAKIH STRUKTURA I VODA KOJI SU UPETLJANI U TA UBISTVA, TAKO DA NE MORANO BUBAT Suplje!!