Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako neće bit otkazani, kad i ptice idu pješke.
Otakazani svi letovi ! Sva 3 :) cccc
pogotovo na otoci guzva.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne daj Bože preusmjerit letove na Mostar ili Tuzlu, to bi bio šok za Sarajevo.
NjV odlikovao UN policijskog komandanta Edvina Kutlovca Ordenom Bosanskog Viteza 1. reda, za "iskazanu hrabrost i najviši humanizam prilikom sabotiranja kolonijalnih interesa u Sudanu"; podsjeća da je Sudan kao i Bosna (odnosno Ilirija) žrtva zapadnog kolonijalizma koji je zemlju nedavno podijelio na "Sjeverni" i "Južni Sudan" nakon što je potvrđeno da ispod malog južnog dijela leži preko 85% zaliha nafte cijelog Sudana pa odlučeno da se sjevernog dijela (koji je za razliku od juga većinski muslimanski) naprosto otarase kao "nepotrebnog troška" - u čemu zapadnim "investitorima" i naftašima asistiraju UN; napominje da su se u ovoj epizodi o ljudskosti našeg izuzetno hrabrog policajca, u svom pravom svjetlu negativaca pokazali i regionalni kriminalac Radončić, te Ale Šiljdedić koji je jedva dočekao da "uskoči kao zamjena", a kog pamtimo kao onog policajca kog je rodbina mladića izginulih u teškom sudaru u Bihaću optužila da je uništio dokaze da je taj sudar skrivio transporter EUFOR-a | http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić http://is.gd/sW9lTx
Najgori aerodrom ne samo na balkanu nego i sire...zar je neko cudo sto su letovi otkazani,
jedino za transplatacione organe je problem. jetra, srce , rožnjače, bubrezi, brizle i tripice, mislim želuci.
šta kod da kažem, suvišno je.
kako će mi sad jetra sletit'....
Zašto se letovi ne preusmjere u Tuzlu? Wizair za Tuzlu i iz Tuzle nije otkazao nijedan let, u slučaju magle letovi su dosad preusmjeravani u Banja Luku, Beograd, pa čak i Budimpeštu ali nisu otkazivani.
Mislio sam napisati nešto ali neću :D
http://www.youtube.com/watch?v=2Xda4BUoZ3I
Piloti nisu mogli naći avion na parkingu
Opasnog SO2 se sjetimo samo u Sararajvskim zimskim maglovitim danima i tada svi nešta pametujuemo a sve se ZABORAVI sa prvim vjetrom koji rastjera maglu. Nadležno ministarstvo mora čitavu godinu raditi na ovom problemu da bi zimi situacija bila bolja. Sada se sjetimo EKO normi, stanica za tehnički pregled i emisija štetnih gaosva umjesto da to bude briiga tokom cijele godine. Pa i taj ugalj, mora da ima neko rješenje, spominje se neki "ispran ugalj" koji je prihvatljiv za loženje u domaćinstvu. Mi ni jedan problem ne uklanjamo sistemski, samo se o njemu priča dok je aktuelan a opet nas isti muke sačekuju svake godine. Tako je i sa psima lutalicama, pacovima, lošim zrakom, problemima plina, problemima GRASA. Dajte da s ejednom otpočne sa radom. Ako bii od 1.1.2014. svako vozilo registrovano u KS moralo biti POTPUNO tehnički ispravno, ne gledati ni po "babu ni po stričevima " za godinu dana ćemo imati znatno bolje stanje. Uporan rad a ne ad hoc priča koja ničemu ne služi!
sad ce tajkuni da se uhvate za glavu
Kriva vozila i smog.Gluposti koju protežiraju ministri naša vlast. Svake godine u ovo doba Allah spusti maglu i to je to.
i allah vozi auto bez katalizatora? :O
http://www.youtube.com/watch?v=TG4FA2mTdwA
ma ko da ima letova iz SA...
https://www.youtube.com/watch?v=qS_VyovRUvs