Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tresla se gora rodio se miš. Žao mi je mnogobrojnih stručnjaka što se školovaše na čuvenom univerzitetu.
žali nas, njima je dobro bilo i prije i naskon skolovanja
JARANI MOJI SVE TO UTUĆ TREBA
HERMANE ahahah JASTA UTUC I JOPET DA UTVRDIMO
MALJEM U GLOOVU
Mašala, da da Bog da nešto bude od toga.
Sad ce GRAS-ovci u strajk i ucjenjivat gradjane Sarajeva.
U ovoj drzavi isplati se biti lopov. I ako u nekom statisticki zanemarivom slucaju nesposobni sistem nase voljene drzave nekoga osudi, kazne su smijesne u odnosu na ono sto su ukrali.
Svaki ima svoj fakultet to je taj grasov strucni kadar. Sve dok drzava i policija ne pocnu mlatiti ove lesinare. Iste ce se stvari desavati i desavaju se vec preko 20 godina.
Ja više nikom ne vjerujem. Sada su potvrdili zadržavanje u pritvoru, a poslije žalbe će ih pustiti na slobodu. Onda će se spisi staviti negdje u ladicu i suđenje se otegnuti do zaborava. Moji zaključci su doneseni iz dosadašnje njihove prakse. Toliko je hapšenja bilo, toliko halabuke za javnost, a da do sada niko nije osuđen. Svi se mirno šetaju na slobodi. Cirkus se otvori i zatvori.
Bravo policiji, tuzilastvo zna se nema se tu sta komentarisati sve dok male ribice rade ;)