Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite nam da komentarisemo gej odnos fudinog tate i njegove bubice
Može, ali samo ako se ti lijepo namjestiš u sendvić između njih.
jel te to bubica vara pa te ljubomorna spucala hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Mama mi je rekla da se neko po komsiluku raspotuje o meni, pa sam nazvao advokata i pitao ga gdje da se predam".. I mene isto tako, cim pocnu pitati po komsiluku, ja se odmah sam predam,eto onako.. Nevin jbg!
Valjda komšije najbolje znaju
Pa da se neko o meni raspituje, sigurno ne bih advokata i pitao ga gdje cu se predati.. Ja bih prije upitao koja cura, kad igramo lopte, laze Izo da cuko laje cijelu noc.. A ti si u pravu, komsinica prije mene zna sta je meni rucku..
istina je ja sam bubici pushio
dobra mu ova veliki sam vjernik hahahaha
jel istina u kurbane ulago?
A ko su klijenti? 90% vrh sda..
morali se oženit da ispune san babe erdogana - da naštajncaju četvero djece. A onda kasnije su počeli da razmišljaju o ljubavi i vlastitoj prosječnosti.
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
Zamisli koliko se fute udaraju, kad je lik uzimao hiljadu dnevno...
5-6 klijenata dnevno.Mozda cak i manje ako je cijena 200€ ...
Spreman je ovaj i mater bolesnu dati treba govna streljati
sve se to pod maskom vjernika i radi od kocke, prostitucije do droge, alkohola i hapanja
_"Osumnjičeni u akciji "Lipstick" podvodio i maloljetnice, zarađivao 1.000 KM dnevno" Bjednici! Bjednici su iskoristili siromaštvo našeg društva, siromaštvo u svakom pogledu, materijalno i moralno i dali se u najprljaviji posao koji u takvim prilikama cvjeta. Bjednike treba osuditi na najveću moguću zatvorsku kaznu.
Ja Zaima.........vidi se na koga je sincina. Što ste ukinuli komentare na veseloj strani, na jednoj ljubavnoj priči.
Joj ovih naziva akcija "Lipstick" , akcija "Papak"...ehhhh da nije zalosno bilo bi smijesno ccc
Aaaa pizdohani klixovacki, sto ste ukinuli komentare o Zaimu, jel vas to Fudo nazvao i zaprijetio objavljivanjem kompromitirajuceg snimka izmedju njega i vlasnika portala??
"tužilac je naveo kako je osumnjičeni Kurtović novac ulagao u stoku koju je potom prodavao" Baldrick, have you no idea what "irony" is? Yes, it's like "goldy" and "bronzy" only it's made out of iron.
Časni sude, nisam kriv!
a meni kad treba neka maloljetnica ili punoljetnica ja ne mogu naci posrednika ... jbga