Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je drzava gdje osudjenici za svako krivicno djelo budu unaprijedjeni
Osudjenici postanu VIP, ko da su iz zadruge izasli
SDA je napravila od ove države običnu STOČNU PIJACU. Krkan uleti lovu i može biti direktor, a kroz zapošljavanje vrati nazad novac koji je dao u Centrali za mjesto direktora.
Pa u Gradskom vijeću Mostara i dalje sjede ljudi koji su dokazano krali na izborima i šta? U suštini mi nemamo pravo da se uopšte žalimo na bilo šta. Ne postoji osoba u državi koja nije svijesna i korupcije i kriminala i nepotizma i kupovanja diploma itd i opet niko ništa ne čini. Tako da sve što nas snađe apsulutno smo sami dozvolili ili prešutno odobrili!
osudjivane za privredni kriminal ne bi smjelo nikad vise postavaljati na funkcije u drzavnoj sluzbi. Nadji sebi posla u relanom sektoru, pa budi malo prizemljen i natjeran da zaradis platu, a ne samo da je dobijas
Čovjek sa iskustvom.
Osuđivan i vraćen?????? Jarane šta je ovo, kakva vukojebina!!!
Ukidanjem kantona stedimo pet milojardi maraka
Bivsi konobar Asim to zavrsava i rasporedjuje ovakve na pozicije. Zato nam je ovako dobro.
Zaboravili ste navesti da je problem ustvari bio zaposljavanje najbolje studentice Univerziteta Dzemal Bijedic sa prosjekom 10. Umjesto toga trebao je zaposliti nekoga iz kolektiva ko je tu dosao sa srednjom skolom i lagano uz platu napredovao. Sto bi znacilo bolje je zavrsiti srednju i biti hadzija nego se skolovati jer kad se skolujes nisi pozeljan medju zaposlenicima posto imas bolje reference. Sramota za sta sudite covjeku.
U ovoj državi si PRIZNAT samo ako JAVNO KRADEŠ !!!
Zadovoljio uvjete natječaja, lijepo je pisalo, traži se koruptni kriminalac sa minimum 3 godine iskustva na rukovodećim pozicijama.
Samo je malo osudjivan
To je borba dala svakom borcu, osim ako nisi SDA, HSZ I SNSD. De probudi se vise stooko.
Bravo SDA - to vam je mjera, postavljaj svoje, ma kakvi bili.
E MOJ GLUPI NARODE - Kad ćeš progledati, dignuti se i rušiti ove lopove ?!?!?!
Ima li ijedan SDA direktorcic da nije zaposlio barem petero svojih preko stele i nepotizma, ali Čolakoviću je egzemplarno sudjeno da se dokaze da korumpirano sudstvo stiti zakon. Njegovo djelo je u rangu onog borca kojeg SDA sudije i tuzioci zatvorise zbog par metara ukradenih drva, dok krupni kriminalci dobivaju alibi u stilu "Ja, i?"
Nego klix-ovci sta bi sa Sebijinom diplomom? O tome se ne smije ni zucnuti bez obzira sto je pocinila tesko krivicno djelo falsifikovanja. "Pravljenje lažne isprave u namjeri da se upotrijebi kao prava predstavlja prvi oblik radnje izvršenja osnovnog oblika krivičnog djela falsiikovanja isprave iz člana 355 stav 1 KZ."
mora da je iz sdo? 🤮🤮
Privatnik od njega napravio milionera. Frajko predavao osnove sigurnosti hrane i zaštitu na radu. Samo upišeš ime i prezime na papir u roku 24 sata dođe potvrda o osposobljenosti i certifikat