Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osudjeni ubica na dopustu...pa drzavo ima li te....
@plikavac nema veze ,njihovi su
Radnici u Bingu nemaju dopust, a ubojica ima.
Samo u Bosni osudjenici imaju pravo na dopust. Kakva je to kazna sa odmorom, Boze sacuvaj?! Nista kod nas nije normalno!
Zatvoriti onog ko ga je pustio. Neka on leži za njega
Kakav jebeni dopust za osudjenog ubicu?! o.O Pa nije u vojsci.
Nije još drva iscjepao😄😄😄
Kakva je to kazna za ubistvo ako je smjesten u ustanovu koje je ocigledno otvorenog tipa i vecinu vremena je na slobodi? Kakav je to zakon? Jeste li vi ljudi blesavi? Znam jednog koji je sa 19 bio optuzen za 42 pljacke, krivica dokazana kazne nije bilo. Eno ga sad medicinar u Njemackoj.
Gdje ces mu vecu kaznu od brisanja guzica babama po njemackoj hahahha, jer jedino to rade nasi "medicinari" u njemackoj...
Vidjen je kod Covica kako ispijaju kavu !!
Pa što uopće zatvarate ubice kada ih šaljete na dopuste. Eh da vam Tito ustane iz groba....
Ko je ta osoba koja ubici potpise taj dopust i rizikuje sigurnost ostalih gradjana.... klix nadjite odgovor i napisite ga javno imenom i prezimenom.
Lakše je iz zatvora na dopust, nego s posla...
Šta će im ograda i bodljikava žica kada imaju dopuste hahaha
@fantomas u pravu si 👍
Ustaska olos
Ustaska olos
lol ko da je radnik pa ima dopust jbt život
HEBO TI SLIKA ZIDA MATER!!DAJ SLIKE I SKICE...DA ZNAMO SA KIM IMAMO POSLA