Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratit će se kao i Šešelj što se vratio u Hag. Sprdnja teška je i ovaj Hag
Garavi, putina ne treba u zatvor nego ga ubiti zajedno sa cijelom mu porodicom, da mu se sjeme zlocinacko zatre.
Nasa vlast nije imala interesa traziti da za sve zlocine ide novcana nadoknada zrtvama i logorasima. Vode nas majmuni
Ovo je izigravanje s pravdom! Nema kazne do bozije!
@NoviSad na slobodi su jer nisu osudjeni. Da su cinili zlocine, ne bi bili na slobodi. Nisu isto zlocinac i zrtva. @UlfetPramenkovic slazem se, ali nas narod nece na proteste izaci, a kamoli da ima nivo organizacije i obuke kao MOSAD. @Snaporaz ne znam sta ces ti sa svojom gluposcu, a ni ne zanima me. Ja procitah, upoznah se i istrazih sve opcije. Na koncu mogu reci tesko da ce iko istraziti islam i ne prihvatiti ga kao jedinu ispravnu vjeru i nacin zivota.
Znači jedan od kreatora zla što je zadesilo EX YU države je slobodan čovjek, on i još par ljudi su krivi za 90% zla što je se desilo u BiH, Hrvatskoj , Srbiji, Kosovu itd. On i društvo su formirali naoružavali finansirali i tigrove i crvene i zelene i crne i sav šljam u gore nabrojanim državama.
PRIVREMENA SLOBODA za RATNOG ZLOČINCA ??? Sve smo doživjeli od HAŠKOG TRIBUNALA, još očekujemo da ih vikendom puštaju u POSJETU DIZNILENDU !!!
Nije to PRIVREMENA SLOBODA.....NAGRAĐEN JE ZLOČINAC!!! FUJ!!!
Pa izračunajte.. odležao je od puno u zatvorima, ako je od 2003 godine bio uhapšen. Preživjeće malo ovaj miš na slobodi pa će opet u zatvor, ali onaj vječni..
Kada bi simatovic i stanisic progovorili došlo bi u pitanje cak i ko je stvorio firera, iste gazde su imali i firer i ova dvojica
Zna li se kojim avionom ce putovat.
koje su ovo gluposti,ili si u zatvoru ili ne brate zaboli me racku jesi li bolestan-to ti je sudbina
Pušten na privremeno stalnu slobodu.
Samo osveta Bošnjaka spašava, rat nije završen.
Čim čujem 'osuđeni ratni zločinac', sjetim se Rasima Delića.
Ja ubio pcelu da me ne ubode u samoodbrani i jos mislim o tome zao mi brate.....a on ...bas bi volio znati imali i trunke savjesti
Pa šta ako nemože primati terapiju?? Nek krepa ko mu yebe mater! Nije niko ni njegove žrtve pitao da li mogu trpiti bolove koje im je nanosio!!
A na sramotu Boga mi. Prvo što su dobili jako male kazne, a drugo što ih puštaju ranije na slobodu. Pa samo zbog mog narusenog zdravlja, kucajuci transkripte ratnih zločina, zaslužili su svi doživotnu robiju.
To je zlocinac koji je planirao i isplanirao sve ratove, sve zlocine koje su pocinili, sve agresije itd... i da ga puste na slobodu. Kako jadno i zalosno.
smijesno kako presudjeni ratni zlocinci preko noci obole i traze da ih puste i ovaj hag je šprdancija kad pusti osudjene ratne zlocince kao treba im lijecenje