Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laž! Zvao se Clark Kent i niko nije znao da je on zapravo Superman.
tipičan primjerak muslimamske armije. ili je ubica, ili terorist, ili mudžahedin, ili pedofil itd...
@VIahocetamol . . . . . . Eto trebao je s genocidašima dr. Dabićem, Sratkom i s tobom . . . ?? ? Mada ni A BiH se očito nije usrećila s njim . . . ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nista strasno i ridjobradi je clan zeleni beretki a bio u trezoru.
jel dobio zlatni ljiljan?
A kamo ga ispred zgrade vlade fbih, s ostalim borcima na protestima.
Odmah usvojiti deklaraciju kojom se ne prihvata-odbija presuda ovom casnom i miroljubivom covjeku.
Ma ja, bio zlatni ljiljan.. Meho ga zvali.
BAS ME INTERESUJE NJEGOV KOEFICIJENT ZA PENZIJU NE BIH DA ME ZAKINU
Kao pripadnik HVO i HV dobio je hrvatski pasoš...bilo bi dobro da vaši novinari malo istraže vijest prije objavljivanja sa šund britanskih portala http://www.index.hr/vijesti/clanak/medjunarodni-terorist-i-profesionalni-ubojica-radio-za-splitski-konstruktor/504559.aspx
Dala mu Armija BiH penziju. Aferim.
Šta mu dođu Justin Timberlake i Justin Bieber ?
Alijas Miro Lazović... :))))))
Pa koliko je to on vojske opalio u BiH da je u istoj penziju zaradio?!?! Jedino da je u kakvoj crnoj rupi zavrsio pa starttrekov'o prostorvrijeme ba...odvadi malo druze Djastine, allahat'!
'Nači komandos....
Mescini, ko da znam tipa. 😀
masala, pravi gazija nas.
Ma špijunčina neka, pa zajebo nešto....
Hajde na ovaj moj komentar nabaci 1000 minusa i dokaži da ne lupetaš gluposti. Do tada ti samo mogu reći, lupetaš gluposti.