Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAJMUNE, PISE SE \"A-SDA\" A NE: \"zastupnik stranke a-SDA,\"
Ma meni nikada nije zao novinara jer to su pogani ljudi koji uvijek ispadnu zrtve... a niko ne pita za njihove metode i prstup mamicu im bezobraznu
JA BIH PRIJE REKAO DA JE TO MUJO DASKA PETICA A NE LETVA. VAŽNO JE DA JE KRUPAN (MAŠALA), A NAROČITO DA IMA VELIKU GLAVU, ODIJELO OD LISTERA, KRAVATA NEIZOSTAVNA (UZ MAŠNJU IDE I TAŠNJA) I MOBITEL. GLAVOM I BRADOM PRAVI VIJEĆNIK U VIJEĆU KRAVARA BIH.JOŠ AKO SE MOŽE DOGRABITI NEKAKO DRŽAVNI AUTOMOBIL, SA PLAĆENIM VOZAČEM I OSOBNIM ČUVAROM, ONDA JE STVARNO USPJEŠAN (ZA KOMŠILUK), SVAKA ČAST. TAKVIH HVALA BOGU IMAMO U SVIM STRANKAMA BIH. !!! JADNA NAM NAŠA MAJKA. SVIMA !
mujo letva hahahhahahahahahahhaahhahhaha
Ma vidi se sa slike da covjek mirno prica na mobitel
Ma garant su ga isprovocirali.