Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je u zatvoru, ali su im velike sile dale Republiku Srpsku. Puno se diskuruje o dejtonu ali niko ne želi narodu reći pravnu stranu tog sporazuma. Srbima je data ta republika da zaštiti srpsko stanovništvo u BiH a ne zato što su ratovali za taj teritorij. Razlog postojanja te njihove republike je samo zato što je Hrvatska riješila njihovu krajinu u Hrvatskoj a stanovništvo manje više protjerano.
srpski Heinrich Himmler jos nije krepo a kad ce nezna se.
on je u hapsani neka sad rade šta hoće
Daj Boze da sto duze zivis i trulis u tim zidinama-ZLOTVORE.
Zna se sta svijet o njima misli
Zar se o njemu jos pise SVASTA
i dalje mi nije jasno sta je ona to strasno uradila.
Mogla bi ova i prestat pisati , de javite Trumpu za ovo
srpski Goebbels jos nije krepo a kad ce nezna se.
Zlotvor
Imam osjecaj da je negiranje ucinjenog zlocina teze od samog zlocina, jer zločin učini ostrašćen um u trenutku totalne pomucenosti....a negiranje zlocina je potpuno svjestan čin...ako civilizacija to negiranje precutno dozvoli i nesankcionise ne zasluzujemo da postojimo, bolje da nas nema
Zar se ovom govnu jos daje paznja? I je li taj pisac Aleksandar ili Sasa Hern?
Bla bla bla papagaji
bulevar je brat naš bošnjak...
BulevarStarogDvora je jedan tzv. opzicionar u Narodnojh Skupstini eReSa a vi pogodite ko je ;)))))