Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj akademici I inteligencija u RS-u. Kakav crni humor!
isto kao u federaciji,hadzije su sebi podijelile rejone i rokaj........................ a frizideri sve prazniji
Dodik je bog i batina u RS.
U Bosnu i Hercegovinu na vlast treba dovesti Aleksandra Vučića da ih sve pofata u zatvor, da bijelog dana ne vide.
Vasić: Dodik je jedini zakon u RS-u ---------------------------------------------------- Ne, nikako, Dodik je demokratski genocidni predCednik koji o svemu pita sabor genocidne tvorevine. DOBRO JUTRO KOLUMBO! Sta si ocekivao, pobili ste svo nesrpsko stanovnistvo i ocekujes parlamentarnu demokratiju u pravom smislu rijeci, a ne diktatora? Budalo naivna. Nije to nista, onaj koji zamijeni Dodika ce biti jos gori.
Srbi se nadaju parlamentarnoj demokratiji zasnovanoj na pravu i civilizaciji, sa onakvom prosloscu genocidne? Kako vi dudovi genocidni mislite to ostvariti kad vam barem 90% genocidasa koji upravljaju danas sa genocidnom, ima barem krvave ruke, ne da su oni naredjivali ubistva, nego su oni ubijali? A vjerovatno i Dodik ima krvave ruke, doduse od daljinskog i nakon rata, ako nije dobro sakrio svoju ratnu proslost pa i on ubijao, ali ako nista, ima krvave ruke zbog Vukelica. I nadati se u takvoj tvorevini da vlada pravo i da sve fercera, snovi pusti. Nikad se to tako nece dogoditi. Da bi u genocidnoj vladalo pravo, morali bi samoukinuti genocidnu, a tu vam jedino Bosnjaci i Hrvati mogu pomoci. Znaci DOK GOD POSTOJI GENOCIDNA, U GENOCIDNOJ NECE VLADATI PRAVO JER JE TO NEMOGUCE!
evo jedna sa teferica za naseg doleta laktasenka "ALA VOLIM ORATI SA VOLOVIMA ROGATIM"
I ova premijerka je torokusa zesca, ne zatvara usta
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH juče saopštile da od 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio narodu da za sad bude smiren, a Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Trebalo im je dati nozeve nek se kolju
Miletu i Željki nije dovoljno međusobnog seksa,nego guze sve u RS-u.
Gospodar zivota i smrti u bih.Bog i batina.
Nek izbjegne smrt ako moze
Ti si Dodik, ljakse iz Laktasa zini kurvo, *** ces da glabas sad
Pad cijene nafte na svjetskom tržištu (27.11.2013) http://www.klix.ba/biznis/privreda/pad-cijene-nafte-na-svjetskom-trzistu/131127102 Rast cijene nafte na svjetskom tržištu (6.12.2013) http://www.klix.ba/biznis/privreda/rast-cijene-nafte-na-svjetskom-trzistu/131206140
Tata je sve isplanirao
Nas je tata Mile Dodik