Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupio bih kineski traktor,, ako neko prodaje. Šifra - Farmer !!
@LastMohican Kako si samo maloumno "vispren" kad bi tvoj plitki um mogao shvatiti....
I ja da sam Bakir opet bi isao sa tuzbom bez obzira kakav ishod bio. Veci je grijeh ne pokusati nego sutjeti i sladiti se "neuspjesima"  kao sto to rade bolesni licjemeri.   Jeli treba da pitamo Covica i Dodika za Peljeski most? Znaci sve treba da pitamo one koji rade protiv BIH i rade za interese drugih drzava?  I tome se hajteri slade, kada trazis pljuju kada sutits jer nemozes opet te pljuju
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bakir je svjesno unistio reviziju tuzbe. Da li je to bio nekakav dogovor sa srpskom stranom ili je debeli novac legao na racun...buducnost ce pokazati. Svaljivanje krivice na savjetnike je zamazivanje ociju svojih biraca. Da li je otpustio kojeg savjetnika??? Proslost i sadasnjost pokazuju da je Bakir najveci izdajnik u bosnjaka a buducnost ce potvrditi. I djeca ce u skoli uciti o tome.
Građani odnosno narodi BiH imaju lidere kakve zaslužuju. Kakav narod, takva vlast.
Svaka ti je na mjestu
jojomojo3; TAKOJE, AL KAD IH TI I BAKE IZBACITE IZ USTA.
Već 30 godina u BiH se na vlasti smjenjuju retrogradne snage, najveći šljam i najveći kriminalci, a to su stranke SDA, SNSD, HDZ, SDP, SDS, i ostale
Samo naivna budaletina vjeruje onome što Bakir velićanstveni laže... Ovo je samo jedno njegovo bijedno priznanje .... Šta mislite da bi se desilo da on slučajno ( a neće ) jednog dana progovori istinu . . . ??? E tek to bi bilo zanimljivo za čuti . . .
Neko traktor
Kad ces ti priznat za traktore i sta si sa Dodikom tajno dogovaro u Banjaluci
niko g ne osudjuje za reviziju - sta je trebao da ne pokusa nista ?
niksic mora da skine naocale i da malo naraste i onda ce da lici na bosanskog cara milu ronhila
Rekla Fata Muji da ispomjera satove on onaj iz spavace prebacio u WC...
niti sam SDP niti bilo koja stranka . Moja stranka se zove BOSNA a moji kralj je Tvrtko I Kotromanic a moj predsjednik je TITO ! Ali moram reci da je Niksic u pravu i da nas SDA vara i laze vec 30 godina . Amin !
Sta li si ti u zivotu privrijedio za ovu drzavu sem sto uzivas blagodati necijeg rada bolje suti i neprovaljuj se .
Pa ti lažeš a nikad ne bi priznao. Pusti se drugih šta si ti uradio dobro za BiH. Sva vam se politika svodi na pljuvanje drugih. Uradite nešto da vas spominjemo u pozitivnom smislu.
Pravi sedmorku papak !
SDP=srpska dobrovoljacka partija je najgora partija za nas bosnjacki narod, jer Nermin Niksic i SDP javno govore,prijete i izajvljuju da su SDP i Niksiceva prava i istinska braca pripadnici vojske RS koji su pocinili Genocid i pripadnici HVO koji su pocinili UZP,a da nisu i da nikada nece ni biti braca SDP i Niksicu Bosnjaci-muslimani koji su svojim zivotima i tijelima branili nezavisnu drzavu BiH i nas bosnjacki narod od unistenja.SDP je propala kriminalna,reketaska i nepotisticka partija.