Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al to pratnja.. To rotacije.. Al se pruseravamo
Ko da teroriste prevozimo a ne nase studente
Gledaj mlade, sto nas u nevjerici gleda.. Veli sta bi od ljudi, prosle hefte svi normalni bili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Testova i letova ima za njih?? A ovamo, kad se umre, testira se?
Jesu li Kineski testovi ili???
Je li ono surla maska kod ove na slici 😷 Sad karantin pa testiranje pa kuci u izolaaciju ... sretno...
Kako nas dijelite fuj, vama i odgovara da se mrzimo da mozete da nas i dalje pljackate. Mentalitet mahale vlada. Gospodarenje u fildzanu nad nama OVCAMA.
NARAVNO DA BUDE I PRATNJA I POLICIJA I SVE ZAJEDNO, PA LJUDI VIDJELI STE STA JE NEOZBILJNOST DONIJELA ITALIJI I SPANIJI
Znači, u Italiji bi moglo biti i određenih manipulacija. Ko zna?
Naravno da su zdravi .... ☝️ ebo li vam virus fam vise ....!!!!!!!!!!!
Pa akoje iz našeg džepa plaćen avion za njih onda se ne treba ni čuditi što su ih testirali "onako". Treba im naplatiti i taj put..
Super, ali neka ih u izolaciji jos 20 dana
15 dana moraju biti... Halooo sta vam je
hvala Bogu neka.su djeca dobro
Zasto ste ih testirali kad nemaju simptome COVID?? Ko garantuje da za par dana nece biti pozitivni? Ako vec nikog ne testirate ko nema simptome, zasto trosite testove na njih, a vrlo je moguce da cete ih opet morati testirati kroz par dana?
Pa kako da se operu pare preko Civilne ako ih puste odmah kuci? 100 km je po osobi dan sto provedu u izolaciji pa ti vidi!
Oni su testirani odma i smješteni u studentski dom, a ovi u hotel iz RS ni jedni ni drugi nisu u šatore smješteni. Zašto? Zato što su djeca budžetskih parazita. Zato je i avion maksuz otišao po njih, sve barijere se pređu i nema prepreka kad se radi o djeci uhljeba i stranačkih tajkuna
neka njih u izolaciji, kakva seka i njeni testovi
Naravno da su negativni debili, jer jos uvijek moze teajati inkubacija, i tako se naravno nece ni pokazati da su pozitivni