Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee tugo moja. ko kad je to šljeglo odsvakle.
➡️Šteta za osnovce! Mogli su naučiti da je to treća po veličini Sinagoga u Evropi! A da je prva u Sarajevu Stara sinagoga sagrađena 1580. godine, kada je rumelijski beglerbeg Sijavuš-paša dao novac za izgradnju. Od tada je tri puta rušena i spaljivanja (Eugen i njemu slični) Ali opet je to obnovljeno. Sarajevo❤️
eh tugo tvoja
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo je ono sto ja kao Bosnjak nazivam balilukom.
Šteta za osnovce! Ali bilo bi interesantno da nam se kaže od 600 djece koliko njih nije ušlo, i zašto treba to biti vijest ako je to 1 -2 % djece. Više treba da zabrinjava izjava starog profesora sa fakulteta koji kaže da u jednoj stranci u BiH ima puno onih koji idu u Džamiju i to je po njemu negativno!!! profesor fakulteta u Sarajevu!!!
Pored toga što su evidentno jedino Bošnjaci glasali za promjene, čovjek koji je profesor na fakultetu , DAKLE, NIJE DIJETE, Proživio život u Bosni, izjavi sljedeće; " Bakirovo društvo je islamizirano društvo, jer su njemu temelj društva i države momci koji idu u džamiju" zato on zaključuje Ne treba s njima!!! HALO ZAŠTO OVO NIJE VIJEST čovjek izvodi generacije studenata???
I kaze nece nas evropska unija, pa koji cemo im k…..
Kako se uvijek nađu svakom loncu poklopac i ničemu ne vide pozitivno već sve usmjereno protiv ove nacije? Vjerujem da ti isti nisu mogli ući ni u neke druge, ali razlog nije zabrana kako to na početku kaže dotični, a što insinuira već to što nisu pribavili dozvolu, a različitih razloga tu može biti.
Kakvi zatucani praljudi!!! I lafo neka multikultura i urbanost. Ma vecina ovih primitivaca sto je nakon rata “šljegla” u Sarajevo prije rata ga je znala samo kad su dolazili kupovati cipele. Ma trebaju se vjecno zahvaljivati Karadzicu. Da nije njega ne bi nikad dosli u grad.
Znači rasizam, nacizam i ksenofobija dolazi od roditelja, pa logično ako se uzmu u obzir dešavanja iz proteklog rata gdje je komšija komšiju htio da zatre da ga nema iz istih razloga
Roditelje vratit u skolske klupe!
Ljudi, ne griješite dušu, ti jadnici da su pročitali makar jednu knjigu u životu ne bi tako postupili...
Puno toga je lijepog ovaj grad vidio od jevrejske zajednice u BiH kroz vijekove. Ljudi mijesaju cioniste sa zidovima. Malo vise postovanja, malo manje zatucanosti
Ma djeca su super, roditelji ne valjaju.
Roditelji PRIMITIVCI
zna se čemu služe vjerski objekti,nije to da se razgleda ,to možda u mrtvoj evropi
Kako vjerovati u ovu nesretnu BiH,od Save do Neuma,kad procitate ovdje ne mali broj idiotskih,rasistickih,necivilizacijskih komentara. Jedno je biti ponosni Bosnjak a sasvim nesto drugo,idiot,rasista. Sinagoga u Sarajevu je bogatstvo Sarajeva kao I sve druge bogomolje.
Balijalizam,zatucani u glavu.
A ostali kao posjećuju džamije redovno, autobusi puni djece iz Lukavice dovode ih da uđu u Sarajevske džamije, da vide tu ljepotu arhitekture i smiraja. U Banja Luci, Srbi svoju djecu podstiču da posjete Ferhadiju. Al malo sutra, ne mogu je gledati očima, čekaju momenat da je opet sruše.
Šta treba da ograjišu tamo,pa normalno da ne treba tamo ulaziti.Ne treba ih dirati ali ni ulaziti tamo.Ima YouTube
Ja nisam znao ni da imamo sinagogu u Sarajevu
Došli divlji istjerali pitome… realno stanje u Sarajevu, najmanje sarajlija, istočna Bosna i Sandžak nažalost