Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je dogovoreno da se uzme novca iz budžeta? Ova udruženja se stvaraju samo radi ličnih interesa a ne interesa onih za koje se kao bore. E baš bi volio da se objavi iz kojih sredstava će se ova udruga finansirati. Zašto ne osnujete udrugu za pomoć poštenom narodu recimo za pravnu zaštitu i pomoć davanje savjeta itd. Pored 500000 nezaposlenih trebamo još dati prvenstvo zapošljavanja kriminalcima, mada je i sada na neki naćin tako.
He*bem vam majku kriminalnu, kakva prava ???
Osnovano udruzenje za zastitu prava zatvorenika KOJIH ZATVORENIKA PA\' TI \"ZATVORENICI\" BEZBRIZNO SETAJU SANDZAKSTANOM