Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH egzistira desetine hiljada raznih UDRUŽENJA. Koliko dobijaju iz budžeta na svim nivoima i koliko putem donacija to je potpuno NEPOZNATO. Generalno i najčešće pod "velikom pričom" "brige i borbe za OVO i ONO", samo pojedinci ostvaruju KONKRETNU korist.
Lijepo je vidjeti da se u Banjoj Luci osniva nešto što pokriva državni nivo! Isto kao što je lijepo jučer bilo gledati Lazovića koji govori da je njemu BiH sve! Počinjem vjerovati, da je (su)život moguć, kada vidim da ima dešavanja, ali i ljudi, kojima je Bosna i Hercegovina prva, bez obzira na etničku, religijsku ili bilo koju drugu pripadnost...
Ne znam tačno kako Lazović ima veze sa ovim, ali kada si ga već pomenuo, slažem se. I ja sam se sav naježio na govor! Lijepo je bilo vidjeti, jednog Srbina, kako priča o REPUBLICI BiH, za razliku i od svih bošnjačkih političara itd.
prijedorcani imaju najvece kurceve jel to istina ?
Čuj samo nas 9%
aj me karaj <3 xD