Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja toliko znam uspjesnih zena, kojima nijedan sistem ili osoba nije mogla stati na put. Danas su sve ostvarene, imaju porodice, posao, sve sto ide u paketu. Kako to neke mogu, neke ne mogu? Evo objasnite mi poentu ovog svega, komentar nikakve provokatorske prirode. Zelim ravnopravnost svima, ali sta je ustvari problem?
@Ishakovich Hoće privilegije razumiješ? Dominaciju nad muškarcima,jer im ego govori da smo mi glupi i nesposobni a da one sve rade mnogo bolje od muškaraca.Problem je što se od ovakvih ne vide normalne i pametne žene koje će sutra od trebe tražiti da u vezi,braku budeš muškaraca i koja će te činiti takvim
@Ishakovich Kako neki muskarci mogu neki ne mogu? I ako ne mogu, opet budu birani od vrlih pametnih istih muških (koliko političara imamo sa pravom diplomom i iskustvom?) Sta je poenta? Nema nasilnih muškaraca ili sta?????
Dignite prvo glas protiv nasilja žena-političarki (npr. Sebija, Majkićka, Zovko) nad cijelom državom, pa onda neka na red dođu muški šovinisti.
Prdare,sokacare,mahaluse,sahanlize,minderpuze,avlijanerke,lezbace,rutave i obrijane kokarine,feminizirane kuje, nesretan vam 8 mart zelim da vam iduci jos crnji i gori bude.
Što su ružnije to su glasnije!
moze instagram od ove sa 8.slike u sredini ,hvala!
"A one čijih se neposlušnosti pribojavate, vi posavjetujte, a onda se od njih u postelji rastavite, pa ih i udarite; a kad vam postanu poslušne, onda im zulum ne činite!" (Kur'an) Džaba vam protesti.
"A one čijih se neposlušnosti pribojavate, vi posavjetujte, a onda se od njih u postelji rastavite, pa ih i udarite; a kad vam postanu poslušne, onda im zulum ne činite!" (Kur'an) Džaba vam protesti.
Ja u prvi mah pročitah žene digle noge
Ema, ti opet hodas bez grudnjaka?
Wtf?
Sarajevo drago sta je ovo :D
e cuj Cure...😂😂😂
Feministička gej organizacija o pravima žena, radnica, majki, sestara naših? FUJ!
Prvo sejdić i finci u red stanite po redu sve ide
Iskompleksirane žene koje su same sebe degradirale u društvu pokušavaju na ovakav način privući pažnju na sebe, postoji toliko uspješnih žena koje su svojim radom i trudom stekle to što imaju, a ove ovakve bi da budu uspješne i visoko pozicionirane a da se ne potrude ni malo, e pa ne može.
Ko vam je kriv kad ste čurke, na izlazu sve za stolovima gdje se loče alkohol, momci koji poju sok za njih šonje
"još uvijek nismo dosegnule ni minimum prava u BiH" zna li iko na sta konkretno misli? Koliko ja znam ne postoji nista u zakonu sa ukida ravnopravnost na bilo koji nacin