Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli svoj zivot sam bio uvijek na strani slabijih, tako i ovom prilikom podrzavam aktivnosti Srba u Mostaru jer su u manjini. Zelim im da tamo opstanu i da ne racunaju mnogo na Dragana Covica, on ce ih samo iskoristiti za svoju korist. Ne dozvolite mu to! Mostar mora biti jedan grad, Mostar pripada svojim stanovnicima, gradjanima Mostara! Doci ce vrijeme kad cemo svi biti prvo ljudi a ne izmanipulisana stoka.
Odakle vam potreba za ovolikom mrznjom, pljuvacina, nepostovanje, nekultura....? I posle se pitate vi doticni Bosnjaci, zasto je BiH raspala rupetina, zasto RS zeli nezavisnost, pa ko bi ziveo u istoj drzavi sa ovakvim ljudima.
Nosite djecu od ovog popa, jeste li vi normalni?
U ljudskoj prirodi je nada, nada da će biti bolje, da će jednim potezom promijeniti sudbinu, ne treba ljudima zamjerati nadanje, ko smo ustvari da se smijemo i sudimo. Mi smo smrtni, zemaljski i prolazni, neka se svako raduje onim što ga čini sretnim, ako ne razumiješ, ili se nikad ničemiu ne nadaš, ili nisi od ljudi, pa čemu takav život onda...
Nek su se i Srbi oprali barem jednom godisnje. Tople cestitke(da se ugrijete) za sta kod da je ovo.
Fascinantno je koliko se zlostavljanja ili nemara za dječije fizičko zdravlje pravda religijom. Neki im otkidaju dijelove genitalija, neki guraju u ledenu vodu... O mentalnom zdravlju da ne govorim. Potomci će nam se smijati i zgražavati kao što se mi zgražavamo i smijemo precima koji su žrtvovali ljude.
bogami ovaj pop previse pipa ovu djecu ili se to meni cini
konacno je palo kupanje!
KACAVENDA IH DOBRO ISTRENIRAO HAHAHAHA
KOJI SU OVO VLASKI SEKTASI I BUDALETINE
Isa a.s. ( isus) nije krsten on je bio MUSLIMAN. On je nas poslanik koga je Allah dz.s. uzdigao sebi da bi se ponovo vratio na zemlju nekad... krscani vjeruju sa je Isa a.s.Bog razapet na krstu . Kako ce nekoliko jevreja uhvatiti Boga i razapet ga na krst i ubiti??? To pitam krscane sa klixa da mi objasne uz duzno postovanje njihove vjere odnsno onoga u sta oni vjeruju. Allah kaze u casnom Kuranu : TEBI TVOJA A MENI MOJA VJERA. Sellam i neka je mir na sve vas
Stvarno, nije mi jasno otkud srbi u Mostaru!?
Zasto pustati djecu da plivaju u rijeci po ovoj hladnoci, hmm... Hajde sto plivaju stariji, oni su sami za sebe odgovorni, ali mi je neodgovorno pustiti dijete.
Koji ste vi Bošnjaci demokrate i merhametli narod, po vama Hrvati i Srbi bi trebali samo slaviti 25.studeni ili 1. ožujak, da bi bili prihvaćeni. A to što vi slavite stijene i tekije ili mevlude to je ipak prihvatljivo.
@mijat0 mozete slaviti svaki dan sto se nas tice, sta je poenta ovog komentara uopste, osim sto je glup?
a niko ne spominje ,to što je u popa osmijeh od uha do uha dok hvata golo djete za grudi.