Isa a.s. ( isus) nije krsten on je bio MUSLIMAN. On je nas poslanik koga je Allah dz.s. uzdigao sebi da bi se ponovo vratio na zemlju nekad... krscani vjeruju sa je Isa a.s.Bog razapet na krstu . Kako ce nekoliko jevreja uhvatiti Boga i razapet ga na krst i ubiti??? To pitam krscane sa klixa da mi objasne uz duzno postovanje njihove vjere odnsno onoga u sta oni vjeruju. Allah kaze u casnom Kuranu : TEBI TVOJA A MENI MOJA VJERA. Sellam i neka je mir na sve vas
Isus je bio Posvećenik koji je naučavao ljude ljubavi prema bližnjem i Ocu. Istina je da je Božji Sin jer smo svi djeca Očeva, jer nas sve voli, ali je bio i Poslanik. Sve religije predstavljaju isto učenje, samo su ih ljudi u svojoj subjektivnosti izmjenili i distancirali mada u svakoj od njih postoje tračci istine iz vlastitog nerazumjevanja. Zato i kaže da im se oprosti jer ne znaju što čine. Objektivni Um dostiže ultimativnu nirvanu i dolazi da služi ljudima i tako ih nauči.
Sve religije dolaze od istog Objektivnog izvora, naravno izmjenjene tijekom vremena jer ih u svojoj nesavršenosti pogrešno tumačimo i dijelimo se, na razne načine, pa tako i putem religija.
Prikaži sve komentare (249)