Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a utemeljeno je ugovati rusiji 100 miliona za plin... ja demagoga mati mila
dugovati*
neutemeljen je on u galvi :)))....jos samo da zapreti rusiji vojnim snagama bih :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo nek mi zavrnu odma nek se smrznem al daj ljudima metaka nek se kokaju... kad su nas pustili da se rokamo nek vide kako je. Preporucujem svijetlece metke,ljepse izgledaju u mraku... mrsh
sta ti znas bjeli dileru
Milojkov Dodikov obezbjeđuje sebi put u Rujaniju.
vi ste za ove ucjene krivi jebo vas rusi dosad sre mogli davno rijesiti pitanhe plina a ne da vas pogani rus ucjenjuje
EU bi trebala platit Bosni i Hercegovini odštetu mjerenu u milijardama što je dozvolila od 2006 godine Dodikovim kočničarima da unazadjuju zemlju ,a preko OHR i visokog predstavnika se to sve moglo spriječiti.Grci su pametni,ne treba ništa vračat dok je tako.
Nema Bosna za hleba a kamoli za oružje nekom slat.
osjetim dodikove prste u cijeloj prici ...
nikakav problem ... kupite ga vi ili Srbija ili Dodik ... iskesirajte za oruzje i nema problema ...
IDIOTI, VI STE PO NARDEBI ISPORUCILI ORUZJE, A BIJEDNI SMO CRV U IGRI VELIKIH. CUT I NE MRDAJ!!!!
OVO JE JDAN U NIZU LAŽI FTV,BHT I PLAĆENIČKIH PORTALA,UOPŠTE NIJE NIKAKVO UPOZORENJE NI PRIJETNJA DOŠLO/LA....NIKO OD OVIH SPOMENUTIH NE ODGOVARA ZA DEZINFORMACIJU I PLAŠENJE GRAĐANA BIH...NIKO...POLAKO!
Neutemeljeno!? A Rusi " drže ventil"! Lol Predlažem ako nam zavrnu plin da H i B komponenta Oružanih snaga izvrše invaziju na Rusiju !
Plin u Sarajevu koriste samo ona domaćinstva koja imaju para da ga plate, a svi znamo da to nije nimalo jeftino! Najbolje bi, možda, bilo i ne uzimati taj skupi plin, preći na kruto gorivo (drvo i ugalj) pa nek se pitaju kome će plin prodavati, po ovim cjenama!
Narod plaća račune a oni dugujju tolike pare dobavljaču. matter im njihovu !
PIRATE BAY SE DIGAO IZ PEPELA: Ponovo aktiviran najpopularniji piratski sajt! http://goo.gl/fxyalN
Dosta nas ovi naši "plinari" prepadaju sa plinom, još se i Rusi našli da nas prepadaju! :))))