Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican clanak. Sve je to nesposobno i treba da definitivno izgubi naredne izbore narocito SDA grobar BiH. GLASATI ZA GRADJANSKE STRANKE ,kao sto su GS ,NS... Moje licno misljenje je da GS prvenstveno ima taj kapacitete da nas izvuce iz ove krize zatim NS a najbolje bi bilo kad bi se udruzili. Postali smo otirac drzava i to se MORA hitno zaustaviti.
@milepelemis GS je stranka se zalaze da svi gradjani BiH budu ravnopravni i da imamo demokratske zakone kao EU. Takvim uredjenjem niko se ne bori protiv nikoga jer su prava svih zastupljena.
S obzirom kako nacionalisti vode brgu o svom narodu bolje da je ne vode nikako ,imat cemo duplo manje problema i bolji zivot bez njih.
Za sada BiH nema drzavnika ni na jednom nivou, sve su to prodane duse za dobru platu.
Gledaj mu face, ortodoksni mamlaz Lagumdžije Izetbegovića, koji je započeo federalizaciju OS BiH i, potom, današnji problemi su samo posljedica toga. A cilj je uništenje OS BiH, što je u interesu Izetbegovića te i Dodika.
Ljudi koji donesu Ustav BiH biće prvi političari koji će od BiH napraviti državu a dotle države neće biti niti je bilo.
Cirkus cirkusimo cirkusijanjem. Na drzavnom nivou je sve smijesno, zalosno al je tako.
Podnošenje ostavke, HA HA HA HA HA...
nema. sve uhljupi, glupaci i stranacki uvlakaci
Stranački priljepci, ne zarezuju ni zakon, ni državu... iznad svega je sprovođenje stranačkih politika, koje se nikako ne podudaraju sa interesima građana, države... Ko više spominje pravni poredak, pravnu državu, borbu protiv korupcije... sve su to stranački mađioničari, bacili na margine...
bravo osmicu
Hej de te vi to sredite nekako da mi neznamo, sta narod mora sve da zna, ne smarajte nas vise ni sa 9;tim ni sa OS.
u državnim institucijama su jedino uhljebi