Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svpska vojska je tavašika za tuvsku vojsku
Vojo ti si mi jedina svjetla tacka na ovom portalu
Hvava na podvšci. Vovi vas Vojo iz ćevije 105
Joj to braćo Turci pokazite srpskim slugama ko im je jebavao majku 500 godina i jos ne mogu da se oporave ahhaha SRCE MI JE PUNO PONOSA NEKA CRKNU DUSMANI ČETNIĆKI ahahahhahahah
oh dear,
evo i otomana za njima............. :-)
Bulaznite tu bezveze svi,svi pametujete o historiji a niko nije stariji od 25 godina to garantujem,sve te vase historije su pisane kako je vama odgovaralo isto kao i biblija sto je napisana na cula kazala sto vi zovete novi zavjet sto su napisali tih 12 nekih apostola. Ako ste imalo pametni sastavite sve biblije svijeta i provjerite da li su iste " isto napisane" kao sto je i tih 12 apostola napisalo onako kako su se oni kao sjecali "cula kazala"hahahha,tako ce isto pisati na nekih 50 godina da su srbi na ovim prostorima napadnuti i da je na njima izvrsen genocid da su svi srpski generali greskom optuzeni dok su Sefer Halilovic Naser Oric pa i Ante Gotovina preko stele oslobodjeni. Nisam nacionalista ovo prvi put pisem, iz iskustva iz rata od 92 sam shvatio da ste vi srbi toliko pogan i pokvaren narod, čast izuzecima kojim skidam kapu a to je nekih 35 % nije vecina jer da je vecina ne bi uvijek bio neki parazit ili genocidas od covjeka na vlasti , za ovih 35% se moze reci da je covjek
Bulaznite tu bezveze svi,svi pametujete o historiji a niko nije stariji od 25 godina to garantujem,sve te vase historije su pisane kako je vama odgovaralo isto kao i biblija sto je napisana na cula kazala sto vi zovete novi zavjet sto su napisali tih 12 nekih apostola. Ako ste imalo pametni sastavite sve biblije svijeta i provjerite da li su iste " isto napisane" kao sto je i tih 12 apostola napisalo onako kako su se oni kao sjecali "cula kazala"hahahha,tako ce isto pisati na nekih 50 godina da su srbi na ovim prostorima napadnuti i da je na njima izvrsen genocid da su svi srpski generali greskom optuzeni dok su Sefer Halilovic Naser Oric pa i Ante Gotovina preko stele oslobodjeni. Nisam nacionalista ovo prvi put pisem, iz iskustva iz rata od 92 sam shvatio da ste vi srbi toliko pogan i pokvaren narod, čast izuzecima kojim skidam kapu a to je nekih 35 % nije vecina jer da je vecina ne bi uvijek bio neki parazit ili genocidas covjeka na vlasti , za ovih 35% se moze reci da je covjek
Ajd, iskulirajte, ne mora sve biti kost razdora među Srbima i Bošnjacima, koji su ionako braća i rođaci, druge vjere, a opet braća. Kad dođe Finac, Švabo, Holanđanin, Englez... u Sarajevo, Mostar, Počitelj ovo je za njega vrhunska atrakcija. Treba ovo iskoristiti, *ebo vas rat i srednji vijek više, seljaci zatucani.
Husein kapetan Gradascevic se okrece u grobu zbog cinjenice da narod koji sebe naziva BOSNJACIMA slavi osmanlije koji su htjeli da uniste Bosnu, protjera i ubije svaki narod koji im se nije htio porobiti! Dezorijentacija i kolektivno ispiranje mozga od strane okupatora iz turske !!
manifestacija je za 10
@priznajem.bosnjak.7 bježi ba srbine ko je tebe šta pitao
IZETBEGOVIC SRBIJANAC, ZELI OD BOSNJAKA NAPRAVITI TURCINE, KAO STO SU SRBI IZ PASALUKA?
BOSNJACI, RECIMO "NE" SRBIJANCU IZETBEGOVICU! MI SMO BOSNJACI, A NE SRBIJANCI KAO IZETBEGOVIC ILI TURCINI KOJE NAM SAD SRBIJANAC IZETBEGOVIC NAMECE!
zasto srbi lete na ovakve clanke ko muha na vnogo?
Poželili braču da vide, šta te to čudi?
Umislile si bosnje da su se vratili u doba aga i begova, gdje su se za dulum zemlje i manje poreze prodali okupatoru i postali velike "gazde". A neka manifestacije,ali na 23,7%.
Cekaj ba, pa i vasim zenama je tad bilo fino, imale sve i jedino sto su trebale je s vremena na vrijeme rasirit noge Osmanlijama, a znamo da su Osmanlije bile od Madjarske pa do Maroka, Sirije, Irana itd.
Mijenjali vjeru za večeru? Kao da i danas njihovi likovi iz javnog života to ne čine? Nekad Adnan-danas Felix. Nekad Emir-danas Nemanja, nekad drugi Emir-danas Ante.. nekad i Halid, a danas? Još ne znamo, saznat ćemo. Vjera? Samo su je malo,hmm modificirali, a poslije je lakše promijeniti. Ko je jednom to napravio, nekako mu je lakše opet.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Oho! Turci! Jesmo li se malo, hmmm uzbudili ?
samo ti cim si se javio
Šuti @sizife333 Turska slugo nego posalji seku da je malo iznaguzivamo da ti napravimo brata :-D Ovako se nisam uzbudio od kada sam ti na mami bio :-P
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
nema mira u bih,oni za srpskom oni za hrvatskom a ovi za turskom, a sto je najgore ovi sto su lafo za bih ,uporno forsiraju tursko.
Pogrijesio si invalidu, trenutno u Sarajevu ima vise brazilskih zastava pa smo zato mi BRAZILCI, HOCEMO 4, ENTITET SAMO ZA NAS BRAZILCE
ne pravi se budala,de budi jedan put realan a ne samo gledat sta je lose kod drugih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
opet dosli okupatori ccc pa stvarno bosnje daj vise recite sta hocete,jestel turci ili niste?
Ne znam za Bošnje avi mi Svbi smo Tuvci. Toviko od Voje, pozdvav
A haj ti meni reci jesi li glup ili se samo pravis, kao prvo vidis li da je ovo turisticka atrakcija a ka drugo sta vas boli cuna ko su nama braca i prijatelji?????
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Osmanlije kad su otisle Bosna je tek za 80 godina povratila svoju drzavnost. Od 1878 do 1943 (zasjedanja zavnobih) Bosna i Hercegovina formalno pravno nije postojala. Ne do Bog da nam ovi "fini" turski vojnici opet prave historiju
Ja bagre tamnopute , nije Vam ovo Turska , kako mogu građani dozvoliti jednom okupatoru da pravi neke performanse po našoj teritoriji , ja se protiv njih borio , a vi se ponašate kao da ste i vi turci , a ne bošnjani bogumilski . Žao mi je moje crkve i nacije , ali sami ste krivi za ovo !!!
vidi svrbina i njegovog nika hahahahahhahahahaa
Ja kao veviki Svbin pviznajem da su mi pvetci bivi Tuvci. Vaš Vojo Tuvčin
PRIKAŽI ODGOVORE (4)