Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Kazao je da postoje povratnici koji izvade ličnu kartu u Zvorniku ili Doboju, a poslije kada im je potrebno liječenje izvade ličnu kartu u Zenici ili Tuzli. ' ako sam dobro shvatio on je u mogućnosti imati dvije lične karte. kako je to moguće ako je cips jedinstven na teritoriju cijele b i h. nužna jer odjava s jednog prebivališta da bi se prijavio na drugo. veliki propusti. za ne povjerovati.
cuj samo povratak u RS sta je sa povratkom u FBiH ma zayebite vi to ja znam kako je kod hrvata u njihovim zupanijama a kako je kod bosnjaka u njihovim carsijama
Samo SDP zaboli K za povratnike! To su pokazali jucer kada su zajedno sa dodikom osudili PRvi mart! Kakvi ublehasi cetnicki!
Sve sto podrzava o(p)stanak povratnika i poboljsava kvalitetu njihovog ionako teskog zivota mora biti pozdravljeno.
dosadan si sa tom demagogijom do bola.
Hvala na komplimentu! Vrlo si ljubazan i dobronamjeran. Zelim ti sve najljepse u zivotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)