Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite voznog parka, mater hebali svoju. Predsjednik i premijer Austrije gradskim prijevozom se voze po Becu, gradu skoro sa 2 miliona stanovnika, nase guzonje ne smiju bez bodyguarda i automobila nigdje maknuti. Tako i treba, hebite ovceeeeeeee.
Sa kojim strankama ste onomad izglasali akcize sa tim i takvim ste kompatibilni a to nije BH Blok
Cuj oni analizu a moljakaju evo mjesecima
RUMENKO OBRAZIĆ
Mogu samo koalirati sa klozetskom soljom
Ovi iz SDA su potpuno prolupali! Ko vam iz BH bloka nudi koaliciju? Vecina stranaka nece u vlast sa vama, a vi kao analizirate s kim cete formirati vlast. Tobe ja Rabbi!
ko ce vam napraviti analizu.pa od svih nesposobnih uhljeba vise nemate niti jednou osobu koja bilo sta zna .da imate ne bi se provaljivali glupim potezima. Izgubismo radi vasih "strucnjaka" tuzbu.pokrecete glupu incijativu o promjeni naziva RS kao da ce to nesto promijeniti osim samo priznati tu nakaradnu tvorevinu nastalu na genocidu
ma udjite sa njima za pocetak jer se ionako do kraja mandata sve stranke izmijenjaju na vlasti jer se stalno prave neke koalicije, tako da svi budu u vlasti pa koliko bilo vremena
Joooj cuj ti njih! Kao vidjece oni, odlucice oni... hahahaha!
h8er@ I treba da puste da ovi i dalje vladaju i guraju nas u propast jel? BH blok je najjači blok s najboljim programom i zato i trebaju ući u vlast da bi nešto promijenili a ne da budu posmatrači!!!
To vi , kao, birate????
ok. what evaaa
A moze li Adile BH blok formirati vlast sa nekim drugim osim s vama?
SDA ko na drogama. Oni uporno pričaju kako analiziraju i razmatraju mogućnosti koaliranja sa BH blokom, a BH blok kao i ostali ih ne *ebu ni 2%. I tako i treba biti. Zlostavljače treba ostaviti u blatu i govnima. Auf Wiedersehen.
Jel ti to naš zezaš. KO vas pita želi li sa vama u koaliciju ili ne. A nema boljeg načina da potopite ljevicu od tog da je uvučete u vlast sa vama. Nek se odma gase i motaju kablove.
Ne može ovim strankama na vlasti nitko pera odbiti.... Našim ljudima je ostalo spakovati kofere.... Njemačkih guzica koliko hoćeš