Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rat saopstenjima, a oni dali HDZ-u moc u Domu naroda. najveci grobari ove drzave
i hrvatima i srbima po jednu rukicu dali i sada kmeče i optužuju druge
ko je u koaliciji na vlasti u Federaciji i državi SDA-HDZ ili SDP-HDZ? pitanje za milion
haj sjaši malo s budžeta
Sve i da su ko hljeb dobri, SDA zajedno sa SNSD i HDZ treba otkačiti bar jedno dvadeset godina pa za to vrijeme vidjecemo,možda se opet dopadnu glasačima.
Slino slinavi hebo li sda mater vise da ti nije sda i dalje bi hodo bos po svm selu i cuvao ovce, sta ces ti u politici mamu ti, samonse brinete ko je koga ugroszio ko je kome sta rekao a ne da radis svoj posao ako vev imas ikakav plan i program. 30 godina haracite drzavu a narod doveli do siromaštva.joj joj uh kako me huja fata...
Naravno, on je izdajnik i srpskohrvatski špijun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vidi ga glavic od insana.
zar je sda ovako ocajna da se ovako jadno brani. Urok politika HDZ I SNSD je uoravo politika tvoje sda.
Ma svi su krivi samo nije Sda ma--cu vam vašu lopovsku
Vas sve treba fizicki protjerati u tursku pa tamo sa erdoganom dalje palamudite. U BiH rijetko ko odvratan kao ova spodoba. Nazalost Bog je i ovakvima dao zivot i moc govora.
Kamo sreće da nema ni sda ni sdp a ni hdz sigurno bi bilo puno bolje ovom narodu.
Adil se sjeti napada na SDA svake 4 godine pred izbore. Ista SDA mu je zadnjih 25 godina rjesila sva zivotna pitanja. Adil je inetresni clan SDA koji iz hladovine bere laganih 5000 KM. Nemoj nikada biti Adil.
M..A...R...Š... u 3pm i ti i Nikšić zajedno sa SDA i SDP
kako te nije sramota Fadila
Cuj ovo cvikerasa, pocnite umirati, ucinite nam uslugu! I kako uopste mozete glasati za ove pakase 30 godina?
E, jesi mi pametan, celo. Predlozi Zakon o zastiti zvizdaca i pokazi da si drugaciji