Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brate, SDA drži bošnjake taocima jer je vaša impotentna politika dovela državu u ovakvu situaciju. Na vlasti ste 30 godina i ništa vi uradili niste. Korumpirani ste i nemate pojma šta je politika ni kako se vodi država.
e ti znas ti bi Dodika usutkao ti bi donosio odluke sam ne bi ti trebala saglasnost srba i hrvata mrs bs tamo konjino. dok ne ovaj sistem 3 naroda moraju da se sloze za nesto nema napretka dzaba krivus sda, bio je i sdp od 2010 do 14 pa nista
Sda joj je dala podršku svojim glasovima, da bude na toj poziciji. Šta se očekivali, da će vam dići noge?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Adil Osmanović 30 godina profesionalni političar a niko živ ne bi mogao navesti nijednu njegovu zaslugu u tom periodu. Koštao nas do sad po slobodnoj procjeni 2 miliona KM.
Ciao Bella....Majkic
Patriota, nije patriotizam slijepo slijediti sda. Bote maleni i keru sda stranke. Samo znate lajat a za keš bi vjeru prodali i guzice dali. Muč!
Homeriko jaraniko nije stvar ustava nego stava. Sda je rođačka stranka podobnog nesposobnog kadra koja nema muda da se suprotstavi nikome i samo puštaju i popuštaju i popušili smo državu zbog tvojih heroja. A ti si sda bot, mali ker koji laje na sve što nije sda. Idi traži kilu zlatne džezve od svojih guzičara
Završiće genocidna kao Herceg Bosna i Jelavić Ante..😂😂😂😂😂😂😂😂
Koje licemjerje. Pa to su vaše bratske stranke. I oni i HDZ.
Sklonite babu Majkićku koja veze nema o životu osim da troši novac BiH.
SnSD sve hoce da prati Srbiju, sta Srbija to i rs i BIH, e nemoze !
jer smo tako u mogucnosti!
Pa vi ste koalicioni partneri, SDA , SNSD, HDZ . Ako ne podrzavate njihovu politiku, zasto ste u koaliciji s njima? Pa zato sto je fotelja i vlast draza od svega pa i od drzave.
SDA također drži narod kao taoce svojom ljigavom profiterskom politikom i kad im je vlast ugrožena onda počnu pričati o patriotizmu ko i Dodok i Čović Svi ste vi ista banda
@oblutak123 E upravo takvo mišljenje "Svi ste vi ista banda" koje je zastpljeno kod Bošnjaka 30 godina i odgovara Dodiku koji kaže ako su "svi isti" zašto sudovi (u Hagu ) osuđuju samo Srbe a ne i Bošnjake ako su svi "isti"
@studentski....nisu isti. Jedni su ratni zlocinci, a drugi su ratni profiteri. Ali i jedni i drugi trebaju odgovarati pred zakonom .
ljudi, molim vas cenzurisite sliku ove ljepotice... pa kako da zaspim kad je vidim
SDA je aminovala nju na toj poziciji, šta se sad 'adžija buniš?
Nema cvijeta koji je moze ukrasiti
Zivjela Bosna i Hercegovina i svi oni koji je vole,koji ne vole,nek fafaju!
Gledaj baltazara i gargamela. Bošnjaci, srbi, hrvati, jesu li nam ovo najbolji političari koje imamo, ovi koji su trenutno na vlasti 30 godina, ova govna od ljudi? Ja bi' to sve svez'o i u tamnicu bacio.
@Bronson312 vala bas !