Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpska i antibosanska gamad pokusava napraviti raskol u najjacoj probosanskoj stranki, kako bi na izborima pobjedile one stranke Koje rade protiv Bosnjaka i BiH i Koje su Produkt srbocetnicke politike SBB-SDP
sve nacionalne stranke su amtibosanske iz prostog razloga sto je Bih visenacionalna zajednica. Podizanje "naciona" iznad drzave je svojstvo svih nacionalnih stranaka. Takva percepcija drzave I drustva a koje je SDA sastavni dio dovela je BiH na samrtnu postelju.
Raso nam se zabrino raspada mu se SDA hahahahahahah. Sta kazes Raso samo SDA radi za interese BiH, a sve ostale za sebe? :D hajde dobro sto lazes nas, a sto lazes sebe? Zgazit ce vas SBB i DF u oktobru!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo je gomila lopova koje treba procuisrati. ova stranka ima citavu strukturu paralelnu sa drzavnom. kao dzava u drzavi. to nije politicka organizacija vec fabrika kriminala i korupcije.
cuj odbor za sigurnost. sta ce to jednoj politickoj organizaciji?
Svako ko zeli da se bavi politikom mora da funkcionise i igra igru kakvu su nametnule nacionalne stranke a koje su u konacnici proizvele pucanje zemlje po nacionalnim savovima (tome je kumovala I agresija iz Sr I Hr koje su podgrijavale nacionalne podjele zarad podjele BiH). Po takvom sistemu, gdje je nacion uzdignut iznad gradanina I drzave izbori su se pretezno dobijali na nacionalnu kartu. U ovakvoj drzavi, ovakvom politcko pravnom sistemu koji mnogi nazivaju aparthejdom ili ludackom kosuljom svaki razum gubi smisao kao I svaka politika koja drustvu u cjelini moze da donese dobro.
SDA - SDS - HDZ nacionalno samoubilacko ludilo za BiH gdje zdrav razum izgubljen u vremenu I prostoru.
I ranije je bilo pokusaja da se najveca Bosnjacka stranka rasturi, ali sve je to navrjeme osujeceno i ova Patriotska stranka uvijek je smogla snage i nacina da si izbori protiv neprijatelja BiH i Bosnjaka, pa tako ce i ovaj put biti, SDA je uvijek bila zu BiH i Bosnjake a Bosnjaci su to prepoznali i nagradjivali ih svojim glasovima, bas kao sto je bilo 2010 i 2012, pa tako ce biti i 2014.
SDA je najveca stetocina za Bosnjake, shvati to jednom. Dok su se cetnici spremali za klanje, Alija je govorio 'mirno spavajte, rata nece biti'. Ili one izjave da ce JNA cuvati mir, a JNA se ukopava oko Sarajeva i preuzima gradove po istocnoj Bosni. Uzeli su nam 49 posto zemlje, a SDA je to prihvatila i legalizovala.
SDA je jedina koja stiti interese Bosnjaka i koja se zalaze za drzavu BiH, zato antibosancima i antibosnjacima i smeta, pa pljuju po SDA bas kao i ti a ko pljuje po SDA pljuje i po Bosnjacima jer oni stoje iza SDA i oni vjeruju u SDA to su pokazali na Izborima a pokazace i sad, SDA je zastitnik BiH i Bosnjaka,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konacno se raspada kriminalna SDA jer ne znaju vise ko drzi veci kriminal i ko vise hoce za sebe.............
Kao nije ovako nikad radilo,a svi dobro znamo da je kod njih uvijek bilo nekih nesuglasica,donosenja odluka kako kome padne napamet i ostalog.Znali su se svadjati medjusubno i kad su krali,ko ce veci dio da uzme sebi.
Poceli su obracuni onih koji su kao jutros u saopstenju usaglasili oko svega sto odlucuju?!? Borba do istrebljenja izgleda pocinje. Ko prezivi, pricat ce.
Dok nema mačke miševi kolo vode! Apsurd SDA - ne mogu obuzdat vlastite redove, a kako onda državu da vode! I mi se još pitamo što nam je ovako