Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa covjek je glavni za drogu zajedno sa nesicem
SDA BAGRA !!!
100ka
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hoćemo da CIA objavi račune Bakira Izetbegovića a mi da sudimo.
Na tzv.crnoj listi vec odavno Dodik,Cavara,Asim,itd.,ali nista se nije promijenilo.Dodik se jos vise ohrabrio i otvoreno se sprda sa listom. Mislim da su i amerikanci pistali malo smijesni sa ovim crnim listama.Kohe su konkretne sankcihe,kazne? Dok ne budu pravo kaznjeni oni sa crne liste nista se nece promijeniti.Nekad je crna lista izazivala strah,a danas se budalesu sa njom.
Mamu mu jbm
Nema dno dna smo dotakli zahvaljujuci pojedincima sramota sta smo dočekali da se stidimo tudjeg stida i kakvu poruku šaljemo u svijet .
Svi od odose n’a crnu listu samo ratni zlocinac,krimos i govno Covic ne ide ,pitanje je za koga radi ovaj ljigavac i ko ga stiti
Stavili su oni njega na crnu listu zbog Iranaca i Kampa Pogorelica. Može samo biti ponosan na to!
Američke sankcije: Jeftini tariguz papir - pitajte Dodika, Čavaru i Špirića
E ovo je sad velika vjest sad ce se o tom pričati. Pa sam Dodik pa 3 iz HDZ pa jos 3 iz snsd su na listi pa nikom ništa . Al je ovo sad katastrofa za državu . e moj Bošnjo udri po svojima .
Ja, i !?
Kakva penzija i kakvi bakraci , sad kupi diplomu od Sherifa i postaje u FBI glavni .
Nije htio slušati Marfija čitaj Nije izdao državotvornu politiku, i sada slijedi kazna.
Fahrudin Radoncic mora ići na crnu listu
Nema gorih ljudi od SDA-ovaca...furate vjeru, nacionalnu pripadnost, a ovamo najveci lopovi
Jadan je narod koji trazi pravde od svjetskih zlocinaca i ubice. Skinuli vam sve sto valja....generala politicara profesora itd..... Nekome od vas i trba neko poput Zelenskog da ga instaliraju pa da unisti drzavu....😔😔😔
Dosta je bilo i njega. Ničija nije do zore sjala. Ne valja se zamjerati Amerima.
mnogo nam dobro zeli ova sda