Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se zove je*****a na suho.
Pustite ljude da žive. Oni nisu ništa krivi.
PUSTILI MOMKE DA SE NAJE.U BULETINA DOK BALIJACI GLEDAJU TEKMU.
A Abu Hamza koji nije ništa uradio u zatvoru vec 5 godina on je ''prijetnja za nacionalnu sigurnost'' kako su samo odvratni i kako nam je pokvareno sudstvo i vlast
NARAVNO DA NISTA NIJE URADIO TERORISTA LOJAVI.ON JE KLASICNI ISLAMISTA NERADNIK. ISLAMISTI NE RADE ONI ISKLJUCIVO PRAKTIKUJU TERORIZAM. ISLAM=TERORIZAM.
Tvoja ideologija je takva da mrzi Islam, ti želiš smrt muslimanima (sto je vidljivo u tvojim prethodnim komentarima) jer si posađen naopako.ja nikoga ne mrzim Islam je vjera mira i tolerancije,tvoje provokacije i zle misli direktno uticu na to da budete ubijani zbog vase mrznje prema muslimanima,a vama je dobro sve dok su ovakvi kao Abu Hamza u zatvoru da sirite svoju mrznju...uzročno-posljedična veza
ovo je reklama za travnički i sarajevski pravni fakultet
ovi što daju minus garant su svršenici ovijeh fakulteta i još rade u državnoj službi
Ajde, napokon i lijepe vijesti...
dakle kao sto sam prije neki dan objasnjavao vama debilima koji ste branili medzidu kreso,sad jos jednom da kazem....zbog igranki sa sda i sdp ova sudinica je nanjela ogromnu stetu bosni jer ce ovi ljudi kao i jos njih stotine tuziti bosnu i svi odreda dobiti presude....treba sada vidjeti ko stiti ovu "sudinicu" i lijepo od njega namiriti stetu...u suprotnom placat cemo svi...ko nas hebe..:)))))))