Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZP - Covic na izdisaju !
Covic je covjek koji ispravlja krive rijeke.
a koliko ih je Bog te mazo
Ako Slaven samo obidje sluzbeno Sarajevo dobit ce punu podrsku i najvjerovatnije ce Hrvati dobiti novog predstavnika koji ce se boriti za boljitak svih gradjana u BiH.
Jel to to što se hrvata tiče?
"privredna žila kucavica područja gdje žive Hrvati" A nije vam smetalo kad su radnici koji nisu hrvatske nacionalnosti istjerani iz firme? Đubrad licemjerna.
Svi skupa bez Čovića ne bi dobili 10 glasova.
Ubacio ga neko u wc i povukao vodu ! A nije teško skontati da ga je Kolinda "ispustila".... :D
Pa progledali. Niko nije kriv van hercegovine. Vlasnistvo i puna kontrola i Aluminijuma i EPHP. HE Mostar je namjenski napravljena (energoinvest) samo za Aluminij.
Dragane treses li se. Bravo Slavene