Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Negiraju BIH, a vole lovu koju zarade u BIH. Tipicni srbocetnik, samo je interes vazan...
Pardon, ne "zarade" je nego im BIH pokloni...
Treba podic otpremnine, ipak su zasluzili, bar na 100.000,00 km.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
No comment, fakat!
Neka, nek se nađe... za lijekova.
Novac je univerzalna religija.
Pa kakva je ovo vijest? Objavite ako ima neko ko nije uzeo, e to bi bila vijest. Davno je Nećko rek'o: sve po zakonu vam ga zavlačim do grla, stoko nepismena!
Postreferendumska hikaja usnulog Vukosava Srbalja Vukosav Srbalj koji je glasao na referendumu o Sudu i Tužilaštvu Bosne i Hercegovine utonuo u dubok san i sanja: Bio jedan referendum o Sudu i Tužilaštvu BiH, pa drugi o Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, pa treći o konvertibilnoj marki, pa četvrti o pasošu, registarskim tablicama i zastavi Bosne i Hercegovine. Institucija referenduma i direktne demokratije duboko se ukorijenila u tradiciju srpskog naroda u Bosni i Hercegovini, pa je tako bio i onaj posljednji o nezavisnosti Republike Srpske sa pitanjem: Da li ste za preimenovanje entiteta „RS“ u „Četnički direktno-demokratski krmetnjak“ i njegovo izdvajanje iz države Bosne i Hercegovine? Pa onda, jupiii, krmetnjak, koji se ponosno još zove i Genocidna Republika, posta nezavisan tor. I na taj način svi gradovi u kojima je počinjen genocid postaše naši: i Srebrenica, i Višegrad, i Zvornik, i Prijedor, i Doboj, i Foča, i Bratunac, i Vlasenica, i sva sela u kojima popalismo džamije 1992
Balije-Turci vrište od jada, očaja i muke. Ne mogu Balije da vjeruju da ih 1992. goloruke napadosmo, i u logore ih potrpasmo, i žene njihove silovasmo, i čitave porodice im pobismo – i sad tek tako odnosimo njihova sela i čaršije i knjižimo ih u svoj genocidno zapišan krmetnjak. A ne smiju ništa – samo leleču i vrište. Slavi se uveliko uz tri prsta, rakiju, slaninu i bijeli luk. Slavi se, jer čaršija Ferhat-paše nije više bošnjačka/muslimanska i sad ima svoju krsnu slavu. I članovi Parlamenta Četnickog krmetnjaka koji će za koji dan dobrovoljno napustiti svoja radna mjesta, jer je to direktno-demokratski tor (a šta će oni tu kad već ima Dodik koji najbolje zna šta je dobro za građane krmetnjaka), već uz grohotni smijeh predlažu da se dinamitom ponovo obnovljene džamije dignu u zrak i tako proslavi nezavisnost njihovog tora uz otimanje bošnjačkih sela i čaršija. Sve je kao u bajci: Ono što se nije moglo tenkovima kad su Bošnjaci bili goloruki, vidi, sad može uz referendum.
Osniva se granična služba Genocidne Republike i po internet-portalima se rugamo Balijama i predlažemo im da otvorimo ambasadu Genocidne u Sarajevu (isto kao nekad što su naša braća iz Republike Srpske Krajine u Hrvatskoj govorili da otvore ambasadu u Zagrebu, a neki se sprdali da nema potrebe, jer ima ambasada Srbije). Naši iz prosvjete uređuju školski plan i program rada po uzoru na Svetog Savu i Gorski vijenac Petra Petrovića – Njegoša, pošto više nema Bosne i Hercegovine, upisuju bošnjačkoj djeci u svjedočanstvo da sad govore turko-muslimanskim jezikom, a učitelji ih zovu Turcima, iako su većinom svjetlije kože i kose nego mi.
Sve je kao u bajci, i baš kada je predsjednik krmetnjaka, Milorad Dodik, prijeteći izjavio da „Srbima niko ne smije ništa“, onda neko Srbalja trzne iz sna: „Vukosave, probudi se, možda moramo sad ostaviti traktor i pješke jer su Balije presjekli put, a evo stižu neke porodice iz Banjaluke i kažu da je Banjaluka pala a Mile Dodik na konferenciji za štampu prijeti iz Beograda da će naši vratiti Foču, i Višegrad, i Gacko, i Doboj... Pa gdje je ta Srbija, što ne pošalje više vojske da nam pomogne. Ovo sve bi kao u Hrvatskoj, i gore, a naši se razbježali džabe oružje i pomoć iz Srbije. Trebalo je ove Balije razoružati i opkoliti kao 1992., i onda rat, a ne ovako, oni imaju oružje kao i mi, a ratujemo i gubimo ono što smo prethodno genocidom osvojili.
Zarovite se još malo, iznenaditi će vas šta pronađete. Neki su uzimali i po 50 000 za te otpremnine.
Dušanka Majkić, ovaj Živko i svi drugi političari ne prestaju vaziti kako vrijeme prije rata nije valjalo dvije pare. I ja sada vidim da nije valjalo jer onda smo svi živjeli normalno i nismo bili gladni a danas svi političari žive i kradu koliko im treba, nikome ne odggovaraju a svi mi ostali, građanstvo se pati kao Isus. Baš nam ono pogano vrijeme nije valjalo, Majkićko i ini, blao vama ovo vrijeme je odlično, skrojili ste ga po vašoj mjeri, UZMI AGO KOLIKO TI DRAGO JEBEŠ SIROTINJU.
sto nece kad se moze.....za apoteke im trebalo
imam jedne pantole, tek po joju maicu nekad imam posla nekad nemam. al sam sretan kad ispecem kafu i zapalim cigaru i kad znam da nista nije tudje kod mene. vjerujte pare su sranje njima proklestvo a nsma zelja!
Ima para BiH. RS je siromašna. Najgore je to što će oni ili slični i od nas ovamo oteti. Dušanka je u fazonu:"Što se morala tiče, morala sam". Srbi nikada, pa ni danas, nisu htjeli ovakvu državu, ovo je produkt bošnjačke politike. Kompletna BiH je nepotrebna svima, ali radi mira u kući većinskog naroda, Bošnjaci .araju nas Srbe i Hrvate i svi srećni, a džepovi puni. Da se razumijemo nisu ni vođe Srba i Hrvata čistih ruku, ali opet bi to bilo teže da nema BiH. Jednostavno.
pa eto federacija je cjelovita, RS je cjelovita...Hrvatska je cjelovita, Srbija...opet isto.... Ovo je rupa u zakonu. Cjelovita nikako ne može biti. Jer nije prirodno da bude. Kad na mto bude polazna stavka onda možda i bude imala neku šansu, mršavu, ali šansu. U suprotnom, u svakom trenutku, BiH se nalazi na 15 minuta od nestanka. Tako je već 20 godina.
jes vala, pojam je stabilnosti upm
Ovaj jednom nogom u grobu ali grabi kao da mu je 20 godina :-D
Ma bolji se kopaju majke mi , kao iz one serije Walking Dead zombi :-D
Ja predlazem da jacamo suradnju izmedju bosne i hercegovine i nigerije i da razvijamo bratske odnose na osnovu zajednickih interesa. 2 drzave koje su mnogo propatile od islamistickih pokreta Zivjela braca nigerijanci! free nigeria!
A i šta će Ministarstvu odbrane BiH pare. Mi smo miroljubivi narodi. Nek' nosi.