Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne pišete o sinošnjoj bombi u buca potoku. Bar ujutru da nas razveselite malo, ovo o koroni mi zgadi i jutarnju kafu.
@ZubanB sad samo korona postoji skoci covjek sa zgrade oni ce pisati opet o koroni
džabe se trudi ova WHO da izvrši masovna testiranja, neće izgleda prodati više od 1500 vakcina Bosni
Pocela elena testirati i zive
Sad je idealno vrijeme da maksimalno testira, a oni štede na testovima. Čemu služi ova izolacija ako u gradu veličine Sarajeva rade sto testova dnevno? Kako će pronaći klastere kad još popuste mjere?
PRESTALI PISATI O DODIKU..SAD SAMO O KORONI..
Direktor Gerontološkog centra u Nedzaricima se kao pita ko je mogao zaraziti nepokretnu 86-godišnju zenu, koja nije izlazila iz svoje sobe, Logicno je da je to mogao uciniti samo neko od zaposlenih u Centru, koji su svaki dan isli s posla kuci i vracali se drugi dan ili isti dan, a koji su na neki nacin bili u kontaktu sa ovom starom i bolesnom zenom.
Ovi u Čitluku slabo ruke peru
Koja je ovo tuga sa 130 testova dnevno. Mi ako hocemo da pratimo situaciju u gradu kao Sarajevo moramo dnevno po 500
Sarajevo se lagano popelo na trece mjesto po broju zarazenih... Negdje nesto ne stima.
Sa ovim jednim Maglaj ima 40 http://maglaj.net/ba/vijesti.php?id=11760
Hoćemo tačne adrese da im bacamo jaja u prozore, frkćemo i šaljemo prijeteće poruke.
Samo sto je taj jedan iz Zenice doktor, za kojeg je postojala osnovana sumnja da je zarazen, no bez obzira na to direktor bolnice kao i nacelnik odjela su rekli da dode na posao, da ce biti testiran i da radi dok ne dodu rezultati!
Solak like this, sad Solak govori tako jeee
u srb se produzuje policijski cas do 18h a vucic je najavio 100e 11 maja.lepo od mog predsednika.taman da kupim neku dobru trenerku i da ostane dvadesetak evrica cisto za zajebanciju.dok srb svim punoletnim daje 100e,RS medicinarima,policiji,komunalcima,vatrogascima po 500e u bogatoj fbh smanjuju plate 10%,a ovde kako pisete ispada da ste vi nesto bogati a RS teska sirotinja.placi,mala placi.
nije samo PC sirotinja Srbija je još veća !😜
@gooUser1585759381 beda.jel treba da budem tuzan sto mi drzava poklanja 100e.i te pare ce se svakako drzava delom povratiti kroz poreze itd.znaci beda sam jer sam radostan sto mi drzava poklanja 100e.zanimljiva logika.imas cetvorclanih porodica sa odraslom decom.to je 400e.te vase bajke srb sirotinja,beda itd su bajke.nece rudari da ti udju u kopove,svaki dan neki strajk,borci se samospaljuju i ti nekome da je beda.a 100e nije malo,da se ne lazemo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
virus ce biti i proci.....a poslje tek nastaju problemi......dopustite narodu da radi i zaradjuje svoju platu.....
@ogledalcic Uglavnom firme koje imaju kupce i sirovine rade. Klas i druga prehrambena industrija radi. Rudnici i termoelektrane rade. Namjenska industrija radi. Građevina radi. Neke firme su stale jer su stali projekti na zapadu pa su kupci zaustaili isporuku. Ako bi se ukinule zabrane proradili kafići, kladionice, frizeraji, kozmetički saloni, fitess klubovi... To je veliki rizik bez stvaranja dodatne vrijednosti.
samo kod nas ima da je zabranjeno kretanje djeci i starijima a virus uveliko u padu, u Norveskoj otvoreni vrtici, u Njemackoj prodavnice, cak i u Srbiji sve otvaraju koja je imala puno vise smrtnih slucajeva i zarazenih, ne razumijem
@DubiozaRulez e sine da se kod testira kao u Njemackoj vidio bi ti belaja.Al bolje je ovako.