Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Klix ne objavi da je Bakirova sestra i zet se preko reda vakcinisali sa Pfizer vakcinom, isto tako i njegov poltron Fikrer Prevljak se vakcinisao. Prica kako se za zadnjih vrata ulazi i vakcinise a ocigledno on to zna kako ide!!!
@deutschland “Jučer je ministar isto naglasio da je možda bilo nekih propusta, 50 ili 60 vakcina su se dale mimo pravila i plana. Moram prvo naglasiti da je malo degutantno da mi moramo brojati krvna zrnca koga smo vakcinisali, koga nismo kazao je Spahic.” Izgleda da je bilo malo vise ala Bakir sorte. Ni ovi novi nista nisu bolji.
Source "trust me bro"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I toliko primaju mladi u OS BiH kako vidim sve starkelji na slikama od 40-50god a djeca nek cuvaju straze i ciste wc-ove po kasarnama.
💪💪🔥
Da ste čistokrvni, pravi, nepokolebljivi i neustrašivi vojnik, pohvale kojih kolega bi vam više prijale? https://youtu.be/ZEnxmzqXJN8
I u mene djeca dobila diolomu za hrabrost kod zubara. Tako i ovi nasi hadalji…
Oho sve se nema a Gatling se kupuje :D
Za Domovinu se ne cicijaši.
Ne gledaj sta ti neko kaze, nego gledaj tko ti kaze
Ta će Amerikanci svi preko 200kg
Jedna si jedina 🇧🇦
Kakvi su ovo tenkici?
Bolje prodajte to u zeljezo uzmite 2-3 toyote I te patove na njih stavite.Nemoj mi tu fukarescinu da gledam po netu.
Ne lupetaj gluposti.
Fukareština, a Gatling mitraljez na vozilu.
Od sad se na West Pointu uči bosanski sklek
Za dom spremni 🇧🇦🇧🇦
Bravo momci. Nadamo se samo da bi u odbrani BiH bili ujedinjeni iako ne djelite svi ista vjerska uvjerenja i da je ljubav prema domovini koja vas je odhranila jaca od bilo koje politike koja se ovdje vodi.
Pali traktor!