Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Dodikov Elikopter???
@uzap02 NATO ima strateško opredjeljenje za BiH. Njima ništa ne zanači koliko smo mi naoružani. Svakako ne možemo imati RZ, tako da ne vidim razlog čemu takav ljigav komentar. Pješadijski vrlo dobro opremljeni, njima i treba živo meso. Vojska se ne obećava da gasi požare, ali svakako je tu da pomogne koliko može.
totalno rasulo od sistema gdje se jasno vidi da ne funkcioniše ni u jednom segmentu osim da su plate redovne... koliko nesposobnih uhljeba primi platu umjesto da se kupuje oprema koja fakat treba...
Iidite rusite ih sta samo palamudite protesti lupanje palenje i tako to stoko od naroda
Drzava Bosna i Hercegovina se brine o svakom svom pedlju...
Kanader bi poletio al ne mere od vjetra kae kirbas😂😂😂
nije vam Tito valjao sad nek vam valja SDA i HDZ sa jednim helikopterom i par vojnika od par hiljada debila koje hranimo svaki mjesec. Sad fino case od 2dl iz kuca i lopate pa gasite pozare..nije mi vas zao ni sekunde jer ste sami krivi za svoje stanje i to glasanjem
Ovi sigurno nisu glasali za SDA i HDZ xD
za nacionaliste eto ko da je snsd drugacij nesto
Dok se bake i mile zayebavaju lafo u svadji a u stvari najbolji haveri drzava nam propade i jos nam sve izgori..
prva stvar pred izbore 2018 nani i dedi licnu sakrit, i onako kad ih pitas za koga cete glasati, kazu za Aliju naseg...??