Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
džaba kad je 500 otišlo napustilo opet u minusu
Bolje cistiti wc u austriji i njemackoj nego biti u oruzanim snagama. Omladina se u oruzanim snagama zavale u kredite da bi ljetovali na moru par dana
@bosniaco ne moj zaboraviti da su im i za to trebale dobre veze
Ja sam uzeo kredit za stan u becu. Sto bi placao kiriju kada je jedna kirija jedna rata kredita
Današnji zadatak im da nauče izbacivati kvalitetne slike sa puškom na instagram i fejzbuk
254 x cijena za posao = neko bogatiji za rezultat
Cega bolan, pa primaju plate nisat ne rade. Halo ba ko prima vise u vojsku ove ljude. Pa mamice vam poljubimpuske ne znaju drzat a kamoli pucat i dobijaju 1000+ KM, samo idu na budzet a vamo ubise jadni narod i privatnike
294 novih nutellaša
jos 150.000 akbda
Hoćete se usrećit sa čitavih 600 KM , u nekoj vokojebini na Manjači ili Ustikolini. Bolje da ste konobarisali za te pare.
eee al državne jasle su državne
mashala
Samo da kazem da ovdje niko nije zaposlen po stranackoj liniji XD
240 vojnika puta 10 000 koliko traze hmm... lijepa brojka
Lazes minimum je bio 300 bodova, i sve je transparentno...
U smislu zapošljavanja mladih ljudi i ubiranja nekog novca kroz učešće u međunarodnim misijama, jako pozitivna vijest. Ali ako nešto nema nikakvog smisla, onda su to OS BiH. Ne zato što BiH ne bi trebala imati vojsku, nego zato što je ova vojska koju ima duboko nacionalno podijeljena i ne daj bože da sutra počne pucati, imali bi odmah tri zaraćene strane. Vratite nam Armiju Republike Bosne i Hercegovine koja je odbranila BiH od agresije!
Bogatiji su zato sto svak ziv napusta ovu smijuriju