Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim dusmanima BiH, protivnicima EU i NATO puta nase domovine se posteno ismijem i naj**** mamare. Da ne bi bilo zabune zelje upucujem kako bosanskim katolicima tzv. Hrvatima, bosanskim pravoslavcima tzv. Srbima i bosanskim muslimanima tzv. Bosnjacima. Zivjela Bosna i Hercegovina i svi Bosanci!
aferim.
Jaka vojska.hihuhibhuhihihi
Znali iko u čemu je razlika između BiH i te Centralnoafričke Republike ? Kažu da je u njoj zapososlensot daleko veća nego u BiH, a snage su potrebne da bi intervenisale u obližnjoj RUandi !
Je l to znaci da ce nam dati potrebnu opremu i oruzje kad se opet budemo tukli sa Muratovim potomcima?
Mic po Mic i eto ga.
Kolika je dnevnica?
Kako ovo ... ??? A Duduka nitko ništa pitao nije . . . ? ! ?
Duduk je na crnoj listi.
@Shele A uskoro i na crnoj k.iti 😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko je ovo placeno u opremi?
Lijepo! :)