Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurvanjska posla. 1997 kada sam ja sluzio vojsku,Americka vojska je oduzela masine za proizvodnju vbr-ova,to je bila zadnja tehnologija Raketnih bacaca radjena po Ruskoj licenci,cijevi tih bacaca raketa su bile duzine kamiona,sistem se sam dopunjavao. Amerikanci su oduzeli te masine pod izgovorom da taj kalibar ne spada u NATO naoruzanje te da mora ici na unistenje,unistenje nikad nije uradjeno vec su masine transportovane u Ameriku,sad su donijeli otpad sa Kosova koji im vise netreba i prse se donacija a nikad nisu napisali da su oduzeli masine vrijedne milijardu dolara.
Bosna i onako dobija sve što drugima smeta i još to nazovu donacijom...
A sta si ti mislio da ce da ti dopuste da sam razvijas svoje naoruzanje? Ti si onda naivcina jedna velika. Cim ti se strana vojska seta po drzave tu nema ni vojske ni drzave. BiH je najobicniji protektorat, isto kao kosovo. Isti su ljudi pravili obe drzave, cak je i zastava bih i kosova sasivena od strane istog coveka.
prikupiti jos koju donaciju pa polahko na Srbiju...REVANS!
Mora da je otpad, skaldistenje i prijevoz u Ameriku ili Svicarsku bilo skupo, pa se ovo "doniralo", nesto slicno kao one tone zeljeza koje su kmeri uvezli iz Svicarske, koje su nazvali "trebevicka zicara", ono da ne bi zagadjivalo podnozje Matahorna.
Nedavni dogovor SAD i Bosne da sva namjenska proizvodnja streljiva u BiH idi pod okrilje SAD ,nema cudzenja ovome sto vidite....!
Da Ameri zele pomoci Bosni, vrlo lako bi mogli napraviti od OS BIH najjacu vojnu silu u bivsoj Jugoslaviji i tako zauvijek staviti na tacku na srpsko-hrvatske pretenzije. Jebo ovo, donirali stari jebeni agregat, da ga ne bi prevozili nazad u Ameriku ili Svicarsku gdje bi ga morali poslati u staro gvozdje, a prije toga masno platiti reciklazu.
Sad ce to nasi rasprodat.
Heh, mogu ga prodati jedino kakvo Cigi za otpada.
Samo neka nije konzervirana riba :)
a da ne bi slučajno nešto kupili ha?
BiH, skladište svega i svačega potrošenog iz Evrope
ono na kamionima ko da je neka oplata
kome god sta netreba i istekne rok trajanja salji u bih tako i treba cast izuzetcima