Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj nam Ti kriminalc bilo šta pričati. bio si godinama gradonačelnik i nisi ništa uradio na obnovi Mostara.
Vi volite rušitelje starog mosta i Praljke.
Pogledajte vi sta rade opet komunjare, NIP-ovci, FGR raja….Ponovo laju na ”svoje”, da bi omogucili ovaj put pobjedu kamenjarskim srbima u Mostaru, kao sto su pomogli sumskim srbima u Srebrenici.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj Safa ima obraza da se javi. Pa on je Mostar ne povratno zajebo.
Vidi ovih SDA botova. SDP je propala stranka, vi se pozabavite sobom
LOPOVE O SEBI SE ZABAVIO
Jao ovog lazova,prodanog,pa sa HVO i Hrvatima si napravio supe poslove,i vrabci na grani znaju lopino!!!Sreca tvoja pa te brane ona jadna Mahalska raja i skakaci kupio si BORCE na jeftine fore,malo prostor,malo krediti!Al BOG SVE VIDI
Licno nisam neki ljubitelj lika i djela Safeta Orucevica jer znam za x njegovih necasnih radnji ali ovdje je u pravu i tacka.
Covjek kad napise normalan komentar na Klixu redovno dobije vise minusa nego pluseva. Ko god podrzi nekog patriotu docekaju ga negativnim komentarima maloumnici koji ili su fasisti ili su fasisticke sluge, ili su misevi koje zele da ruse sve sto kod Bosne i njenih patriota vrijedi jer njih nema tu.
Tek na izborima u Mostaru vidjet ce se koliko je ogroman odliv Hrvata ponajvise zbog posjedovanja hrvatskog pasosa i mogucnosti da Hrvati iz Mostara odu i zaposle se od Austrje do Irske. Da skratim: probosanski blok ce imati vecinu u gradskom vijecu nakon ovih izbora a gradonacelnik ce biti Bosnjak cisto zbog toga jer su Hrvati mnogo masovnije odlazili.
Situacija je pesimisticna jer tzv pro-bosanske snage predvode oni koji su izdali i Mostar u RBIH, tu mislim i na SDA i na SDP i na Nasu stranku (tzv. BH blok- poznatiji kao koalicija Boze pravde). Mislim da ce gradjani opet biti nasamareni i kada opet izglasaju tzv. pro-bosanski blok da ce vrh SDA, SDP i NS PRODATI NJIHOVU VOLJU HDZ-U KAO STO SU TO UVIJEK DO SADA RADILI. Neke nove stranke kojima bi se mozda moglo vjerovati su suvise slabe da bi mogle osvojiti znacajan broj glasova.
Mostar je bez Turizma gotov.
Moja građanska opcija je minorna prema,genocidnoj,UZPovskoj,balijskoj,tako da mi je teško sroćiti komentar na sav ovaj IDIOTIZAM koji vlada u BiH.Ipak građani ne gubite nadu.Smrt fašizmu,sloboda građanima.
Safa nam ugasio kino Zvjezdu,prodo kino Partizan,Zema nam gore izgleda nego ona kula iznad Blagaja.Haj kuci ,bolje bi nam Covic popravio da se njega pitalo
Klepio pare od Japana 2 x za Lucki most ,podrzavao povratak prvi prodao kucu pobjegao u Beč napravio Vilu na Musali koja je propala potrošio pare i sad bi on opet malo sijeo u fotelju 🤣🤣🤣 pa bola kako vas nije više STID
Prijeratni kriminalac... A sad ko biva pametan...
Sto se tice SDA (i HDZ) izbori se nebi odrzali ni za jos za 100 godina. Znaci mostarci sami su morali to mjenjati. Tako ce biti i na izborima.
SDA taktika: prvo sjebes grad a onda se kao boris za njegov prosperitet. pa nelogicno majku mu... naravno moze se nai neka kriva logika jer je to iskljucivo borba da se zadrze povlastice i pozicije.
On je jos kao omladinac goblene krao, stvarno istina ne salim se.
Puno su zla i nepravde SDA elita je napravila Mostaru.