Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo mi nije jasno kako do sada nema neka organizacija, koja jednostavno likvidira po tim nasim podrucjima likove poput ovog kretena, ali isto tako i inace nepodobne ljude koji odmazu napretku ove jadne zemlje, pa ima toliko tih nasih multimilionera, fino lagano potajno samo poceti likove likvidirati, a ko i da mora tajno biti, zemlja je takva da se moze svako kupiti, ko u filmovima...
Aj Bosno Bosnooooo.. Ihaaaaaa
sud BiH je zlocinacka organizacija koja radi sve na stetu Srba tako da ce hapsiti srpske Heroje a olos pustati na slobodu Borili smo se mi i protiv mnogo jacih nego sto su ovi sada sto rade sve na nasu stetu i uvijek smo izlazili kao pobjednici Sloboda za Srbe nema alternativu, neka vam to bude jasno... i vama Rafi Gregorijanu!!!